Libnet.ro
UNICEF

21:45

Groufie este cel mai nou cuvant pe care trebuie sa-l stiti

Playtech Playtech,
Groufie este cel mai nou cuvant pe care trebuie sa-l stiti

V-ati saturat de cuvintele noi derivate anual din tehnologie? Groufie este cel mai recent exemplu al acestui trend interminabil. Selfie este deja prezent in toate dictionare de engleza si a ajuns sa fie folosit oriunde pe glob cu exact acelasi sens. Popularul seflie care a imortalizat un grup de actori foarte cunoscuti la Premiile Oscar a reusit sa depaseasca recorduri de popularitate dupa ce a inregistrat 3,4 milioane de retweet-uri. Partea interesanta intervine in momentul in care percepem notiunea de []. continuă pe Playtech

Care este cel mai bun mod de a-ti curata urechile? Afla ce spun medicii

Obisnuiesti sa-ti cureti urechile cu betigase din bumbac? Cu siguranta te gandesti ca este cea mai buna modalitate de a-ti curata urechile, fara sa folosesti apa si sapun. Potrivit unor ultime studii in domeniu,.

Care este cel mai important lucru pe care trebuie sa il discuti cu partenerul inainte sa va mutati impreuna

Mutatul cu partenerul poate fi o miscare destul de delicata. Exista o multime de detalii pe care nu le stiti unul despre celalalt si un numar la fel de mare de lucruri pe care trebuie sa le discutati serios inainte de a face un pas atat de important.

Cel mai mare festival al pestelui din Romania, PESCIA, debuteaza la Targu Jiu

Cel mai mare festival al pestelui din Romania, PESCIA, va debuta, maine, la Targu Jiu. Proiect este co-finantat prin Programul Operational pentru Pescuit 2007 2013 Are balta peste.

Julio Iglesias, distins cu premiul Sony Music pentru cel mai de succes artist latino al tuturor timpurilor

Cantaretul Julio Iglesias a primit din partea Sony Music premiul special pentru cel mai de succes artist latino al tuturor timpurilor, informeaza Mediafax. Premiul a fost acordat pentru cele peste 300 de milioane de.

Lionel Messi va deveni cel mai bine platit fotbalist din lume, urmand sa primeasca 20 de milioane de euro pentru fiecare sezon jucat la Barcelona

Presa anunta ca Lionel Messi urmeaza sa isi prelungeasca contractul cu FC Barcelona si va deveni astfel cel mai bine platit fotbalist al planetei, cu 20 de milioane de euro pe sezon. Conform noii.

Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist al planetei - 20 de milioane de euro pe stagiune

Lionel Messi isi va prelungi intelegerea cu FC Barcelona, argentinianul devenind, cel putin pentru moment, cel mai bine platit fotbalist al planetei, informeaza presa spaniola. Conform noului contract, Messi va primi 20 de milioane de euro pe sezon.

Zlatan Ibrahimovic, cel mai bun jucator din Franta

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a fost votat cel mai bun jucator din prima liga de fotbal din Hexagon.

Victor Hanescu a coborat un loc in clasamentul ATP, dar ramane cel mai bine situat jucator roman

Tenismanul Victor Hanescu a coborat un loc in clasamentul ATP si se afla pe pozitia 81, cu 646 de puncte, fiind cel mai bine situat jucator roman in ierarhie, potrivit ATP World Tour. Adrian Ungur a coborat.

Motorola Moto E ar putea fi cel mai bun telefon ieftin

Cu toate ca nu a fost inca anuntat oficial, Motorola Moto E a aparut deja pe un magazin virtual in cateva imagini ce ar putea fi autentice. De la achizitia Motorola de catre Lenovo, compania americana nu a mai lansat nici un smartphone nou, pana acum. Chiar daca este foarte probabil ca telefonul din imaginea de mai sus sa fi fost de mult ,,pe teava, acesta va ramane in istorie ca fiind primul Moto sub marca Lenovo. Motorola are planificat [].

Diana Nemes este audiata, din nou, la DNA in dosarul de evaziune

Diana Nemes a fost adusa, luni dimineata, la DNA, pentru a fi audiata din nou in dosarul de evaziune fiscala de peste 15 milioane de euro, in care este cercetata alaturi de sotul sau, Radu Nemes, de Sorin Blejnar si de Codrut Marta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )