Libnet.ro
UNICEF

10:30

Guvernul a adoptat OUG prin care spitalele private pot accesa programe publice de sanatate

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a adoptat OUG prin care spitalele private pot accesa programe publice de sanatate

Guvernul a adoptat, marti, proiectul de Ordonanta de Urgenta prin care serviciile medicale din cadrul programelor nationale de sanatate curative se pot derula atat prin furnizori publici, cat si prin furnizori privati, informeaza Mediafax. Pacientii vor accesa serviciul medical pe care-l considera mai bun, a scris Raluca Turcan pe Facebook. continuă pe Hotnews

Test online prin care romanii pot afla daca prezinta risc de a dezvolta cancer pulmonar

Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer FABC) si Societatea Nationala de Medicina de Familie SNMF) lanseaza un test online prin care orice persoana poate afla daca se afla in categoria persoanelor cu risc de a dezvolta cancerul pulmonar, cel mai frecvent tip de cancer diagnosticat la barbati.

Extinderea programelor de sanatate in spitalele private ar urma sa fie adoptata in sedinta de Guvern de astazi

Proiectul de Ordonanta care extinde programele nationale de sanatate in spitalele si clinicile private ar urma sa fie adoptat in sedinta de Guvern de astazi. Proiectul de act normativ nu se afla pe ordinea de zi a sedintei, publicata pe site-ul Guvernului, insa va fi inclus, cel mai probabil, pe lista suplimentara, au declarat pentru HotNews. ro surse din Ministerul Sanatatii.

Guvernul Orban a adoptat OUG pentru eliminarea inechitatilor in cazul pensionarilor din domeniul minier. Ce prevede actul normativ

Guvernul Orban a completat, miercuri, Legea privind sistemul unitar de pensii publice pentru a elimina inechitatile in cazul pensionarilor din domeniul minier, arata un comunicat de presa transmis de Palatul.

Guvernul va aproba prin OUG masuri pentru organizarea recensamantului agricol si al populatiei

Guvernul va aproba prin doua ordonante de urgenta masuri privind organizarea recensamintelor pentru 2020-2021, cel agricol si al populatiei, de catre Institutul National de Statistica, dupa ce premierul a acceptat introducerea pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de Executiv a celor doua proiecte.

Guvernul pregateste OUG pentru organizarea alegerilor anticipate

Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta cu modificari legislative in cazul in care se va ajunge la alegeri anticipate. Nu ma astept ca PSD sa adune voturile necesare la motiune, dar paza buna trece primejdia rea, a spus Ludovic Orban.

Gestul impresionant facut de un jandarm: a adoptat catelusa cu care a participat la misiuni, dupa ce patrupedul a fost trecut in rezerva

Gestul unui jandarm din Botosani a impresionat o tara intreaga. Barbatul a adoptat cateaua cu care a participat la misiuni in ultimii cativa ani, dupa ce animalul a fost trecut in rezerva fiindca a implinit noua ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )