Libnet.ro
UNICEF

10:15

Guvernul a alocat temporar 500 de milioane lei pentru programe finantate din fonduri europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a alocat temporar 500 de milioane lei pentru programe finantate din fonduri europene

Guvernul a aprobat astazi, prin Hotarare, alocarea temporara a sumei de 500 de milioane lei, in echivalent euro, in scopul asigurarii necesarului de finantare, pentru luna iunie a acestui an, a programelor operationale finantate din fonduri structurale in cadrul Obiectivului Convergenta, informeaza un comunicat de presa al Executivului. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a alocat temporar 500 de milioane lei pentru programe finantate din fonduri europene

Guvernul a aprobat astazi, prin Hotarare, alocarea temporara a sumei de 500 de milioane lei, in echivalent euro, in scopul asigurarii necesarului de finantare, pentru luna iunie a acestui an, a programelor operationale finantate din fonduri structurale in cadrul Obiectivului Convergenta, informeaza un comunicat de presa al Executivului.

Hexi Pharma conduce detasat in topul contractelor de achizitii publice pentru dezinfectanti intre 2011-2015. Valoarea totala - circa 60 de milioane lei

Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei publica joi topul operatorilor economici pentru achizitii publice de dezinfectanti in perioada 2011-2015, clasament in care compania Hexi Pharma conduce detasat, cu contracte de o valoare totala de aproximativ 60 milioane lei si un numar total de contracte de peste 3000.

Grupul Kruk, profit net de 62 milioane lei in primul trimestru al anului

Grupul Kruk, companie poloneza de management al creantelor, a raportat un profit net de aproximativ 62 milioane lei in primul trimestru al anului, in crestere cu 20% comparativ cu perioada similara a anului precedent si cu 38% fata trimestrul precedent, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Wetterbest a raportat o cifra de afaceri de 30 milioane lei

Producatorul de sisteme de acoperisuri din tigla metalica Wetterbest a inregistrat in primele patru luni ale anului o cifra de afaceri de aproximativ 30 milioane lei, in crestere cu 36% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat remis redactiei.

MFP a transmis bancilor noile plafoane pentru Prima Casa

Ministerul Finantelor a transmis miercuri catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM), cat si catre bancile participante la programul Prima Casa datele privind alocarea plafoanelor pe fiecare institutie bancara in parte.

Ministerul Finantelor a transmis bancilor noile plafoane pentru Prima Casa dupa suplimentarea bugetului cu 500 mil.lei

Ministerul Finantelor a transmis miercuri catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM), cat si catre bancile participante la programul Prima Casa datele privind alocarea plafoanelor pe fiecare institutie bancara in parte, anunta Mediafax.

Guvernul a aprobat un ajutor financiar pentru depozitarea privata a carnii de porc

Guvernul a aprobat, in sedinta de astazi, acordarea unui ajutor financiar in limita sumei de 309. 500 de euro pentru depozitarea privata a carnii de porc, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Urgent Cargus - afaceri de 345 milioane lei, anul trecut

Compania Urgent Cargus a raportat, anul trecut, afaceri de 345 de milioane de lei, comparativ cu cifra de afaceri cumulata, de 302 milioane de lei, din anul anterior, potrivit oficialilor companiei.

Omul de afaceri sirian vizat de perchezitiile din dosarul de evaziune de 15 milioane lei, ridicat de procurorii DIICOT

Omul de afaceri sirian Waari Ghessan, vizat de perchezitiile facute in patru judete in dosarul de evaziune fiscala de 15 milioane de lei, a fost ridicat de procurori de la locuinta sa din judetul Timis, urmand sa fie audiat la sediul DIICOT Timisoara.

Majorare de capital cu 1,34 milioane euro, pentru Yellowstone-ul romanesc

Compania Wildland SRL cu capital majoritar danez) si-a majorat capitalul social in luna aprilie cu sase milioane de lei aproximativ 1,34 milioane de euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1987 seconds )