Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tataru: Ministerul Sanatatii va propune prelungirea starii de alerta

Hotnews Hotnews,
 Tataru: Ministerul Sanatatii va propune prelungirea starii de alerta

Ministerul Sanatatii va propune prelungirea starii de alerta, in contextul evolutiei actuale a pandemiei, a anuntat, joi, la Pitesti, ministrul Nelu Tataru, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

COVID-19 |Ministrul Sanatatii propune prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile

Ministerul Sanatatii va propune prelungirea starii de alerta, in contextul evolutiei actuale a pandemiei, a anuntat, joi, la Pitesti, ministrul Nelu Tataru.

Orban: Nu avem avizul Consiliului Legislativ pe proiectul privind prelungirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va trebui sa fie intrunit luni Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) si apoi facuta o sedinta de Guvern in care sa fie aprobata hotararea privind prelungirea starii de alerta, in contextul in care pana in prezent nu a fost dat avizul Consiliului Legislativ pe proiectul de act normativ.

Guvernul amana prelungirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va trebui sa fie intrunit luni Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) si apoi facuta o sedinta de Guvern in care sa fie aprobata hotararea privind prelungirea starii de alerta, in contextul in care pana in prezent nu a fost dat avizul Consiliului Legislativ pe proiectul de act normativ.

Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta: Nu avem inca avizul Consiliului Legislativ. Luni trebuie sa facem CNSU si sedinta de Guvern astfel incat sa adoptam prelungirea

Premierul Ludovic Orban, a anuntat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca pana acum nu a fost dat avizul Conisliului Legislativ pe actul normativ care prevede prelunirea starii de alerta de la 15 septembrie.

Anunt oficial de la Ministerul Sanatatii. Ce acte sunt obligati sa duca toti elevii si prescolarii la inceputul anului scolar. Medicii nu mai fac fata

Milioane de romani sunt coplesiti de inceperea noului an scolar in contextul pandemiei de COVID-19. De la incertitudinea desfasurarii orelor de curs pana la prezentarea diverselor acte, parintii nu stiu incotro sa o ia. Potrivit ministrului Sanatatii, elevii si prescolarii sunt obligati sa prezinte doua acte obligatorii, fara de care elevul nu va fi primit .

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Am cerut managerilor de spitale suport sa reanalizeze situatia si sa pregateasca un scenariu pentru pacientii non-COVID

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat joi, la Ploiesti, ca le-a cerutmanagerilor de spitale suport sa reanalizeze situatia si sa pregateasca un scenariu pentru bolnavii cu patologie non-COVID,.

Atentie, parinti! Ce scoli din Romania NU se deschid de la 14 septembrie. Ministerul Sanatatii a facut anuntul acum

Ministerul Sanatatii a anuntat ce scoli nu se deschid de la 14 septembrie, atucni cand ar trebui sa inceapa noul an scolar 2020-2021. Vedeti un pic mai jos harta cu localitatile care sunt in zona rosie sau galbena, precum si lista localitatilor. in atentia parintilor. Ce scoli NU se deschid de la 14 septembrie, in .

Ministerul Sanatatii intentioneaza sa suplimenteze personalul medical din unitatile scolare, cu peste 260 de medici si 109 medici dentisti

Ministerul Sanatatii va suplimenta, pana la finalul anului, personalul medical din unitatile scolare. Este vorba atat despre personal medical din cabinetele medicale de medicina generala, cat si stomatologi.

Ministerul Sanatatii intentioneaza sa suplimenteze personalul medical din cabinetele scolare

Ministerul Sanatatii afirma ca are in vedere cresterea bugetului pana la sfarsitul anului pentru reteaua de asistenta medicala scolara in vederea completarii necesarului de personal medical din cabinetele medicale de medicina generala si stomatologica care functioneaza in cadrul unitatilor de invatamant preuniversitar si universitar de stat.

Cazul mastilor gratuite pentru persoane defavorizate ar putea intra in atentia procurorilor. Datele preliminare ale anchetei interne din Ministerul Sanatatii arata mai multe nereguli (VIDEO)

Situatiamastilor gratuite destinate persoanelor din categorii defavorizates-ar putea muta pe masa anchetatorilor. Datele preliminare ale controlului intern declansat de Ministerul Sanatatii au scos la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )