Libnet.ro
UNICEF

18:45

Guvernul va decreta zi de doliu national pentru victimele din Italia. Ciolos i-a vizitat marti pe romanii care au supravietuit

Adevărul Adevărul,
Guvernul va decreta zi de doliu national pentru victimele din Italia. Ciolos i-a vizitat marti pe romanii care au supravietuit

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, marti seara, dupa ce a participat la funeraliile din Italia, ca va propune o zi de doliu national pentru victimele cutremurului din Peninsula, cel mai probabil joi, si totodata a declarat ca nu mai exista niciun roman disparut, ultimul fiind identificat in cursul zile de marti. continuă pe Adevărul

Premierul Dacian Ciolos va propune ca joi sa fie zi de doliu national pentru romanii care au murit in urma cutremurului din Italia

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti ca va propune in sedinta de Guvern ca joi sa fie zi de doliu national in memoria cetatenilor romani care si-au pierdut viata in urma cutremurul.

Ciolos: O sa propun o zi de doliu national pentru romanii decedati in cutremurul din Italia

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca va propune in sedinta de Guvern ca joi sa fie zi de doliu national pentru romanii decedati in cutremurul din Italia, transmite.

Eveniment caritabil pentru victimele din Colectiv, la un an de la tragedie. Vama, Up To Eleven si Holograf vor canta la Arenele Romane

Vama, Up To Eleven si Holograf sunt cateva dintre trupele care vor canta in cadrul evenimentului Noua ne pasa, organizat de Asociatia Promusic Events impreuna cu o parte dintre ranitii din incendiul care a avut loc pe 30 octombrie 2015, in clubul Colectiv din Bucuresti si in urma caruia 64 de persoane au murit. Evenimentul va avea loc pe 30 octombrie, la Arenele Romane. Banii stransi vor merge catre victimele care inca au nevoie de tratament.

Doliu national in Italia: 35 de victime ale cutremurului au fost inmormantate sambata (VIDEO)

Zi trista in Italia, unde a fost decretat doliu national. Zeci de oameni au participat la ceremonia de inmormantare de la Ascoli Piceno organizata pentru 35 dintre victimele cutremurului. Printre.

Cutremurul din Italia. Marti vor fi organizate funeralii la Amatrice. Acolo au murit 10 romani

Italia se pregateste marti pentru o noua zi de doliu national cand va fi inca o ceremonie de inmormantare pentru victimele cutremurului de saptamana trecuta, in timp ce expertii au inceput evaluarea scolilor pentru intoarecerea copiilor la cursuri. Marti vor avea loc ceremonii la Amatrice, unde cele mai noi cladiri construite s-au daramat la cutremur si 231 de persoane si-au pierdut viata.

Zi de doliu national in Italia. Bilantul mortilor a ajuns la 281

Sambata este zi de doliu national in Italia, in memoria celor 281 de morti dupa cutremurul de miercuri, informeaza AFP. Drapelele sunt in berna in toata tara, pentru.

Zi de doliu national in Italia. Bilantul mortilor a ajuns la 290

Sambata este zi de doliu national in Italia, in memoria celor 281 de morti dupa cutremurul de miercuri, informeaza AFP. Drapelele sunt in berna in toata tara, pentru.

Doliu national in Italia dupa cutremur

Astazi este zi de doliu national in Italia, in memoria celor 281 de morti dupa cutremurul de miercuri, informeaza AFP.

VIDEO. Dacian Ciolos va propune o zi de doliu national. Premierul, in vizita la romanii raniti in urma cutremurului de la Amatrice

Premierul Dacian Ciolos si ministrul muncii Dragos Paslaru au ajuns la Spitalul din Rieti, Italia, unde se afla internati patru romani dintre cei raniti in cutremurul din Italia.

Situatia din Italia este mai tragica decat s-a anuntat oficial. Romania ar trebui sa declare zi de doliu national

Eugen Terteleac, presedintele Asociatiei Romanilor din Italia, a declarat, sambata, pentru News. ro ca situatia din Italia este mai tragica decat s-a anuntat oficial, ca numarul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )