Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ciolos: O sa propun o zi de doliu national pentru romanii decedati in cutremurul din Italia

Antena3 Antena3,
Ciolos: O sa propun o zi de doliu national pentru romanii decedati in cutremurul din Italia

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca va propune in sedinta de Guvern ca joi sa fie zi de doliu national pentru romanii decedati in cutremurul din Italia, transmite. continuă pe Antena3

Premierul Dacian Ciolos va propune ca joi sa fie zi de doliu national pentru romanii care au murit in urma cutremurului din Italia

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti ca va propune in sedinta de Guvern ca joi sa fie zi de doliu national in memoria cetatenilor romani care si-au pierdut viata in urma cutremurul.

Guvernul va decreta zi de doliu national pentru victimele din Italia. Ciolos i-a vizitat marti pe romanii care au supravietuit

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, marti seara, dupa ce a participat la funeraliile din Italia, ca va propune o zi de doliu national pentru victimele cutremurului din Peninsula, cel mai probabil joi, si totodata a declarat ca nu mai exista niciun roman disparut, ultimul fiind identificat in cursul zile de marti.

UPDATE Ajutoare pentru romanii afectati de cutremurul din Italia/ Dacian Ciolos a cerut o analiza asupra modului in care Romania este pregatita sa faca fata unor catastrofe

Guvernul va adopta luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, o hotarare privind acordare unor ajutoare de urgenta persoanelor afectate de cutremurul din Italia. Premierul Dacian Ciolos a declarat la inceputul sedintei ca este un prim pachet de ajutoare, fiind incluse cat mai multe situatii specifice. Vom reveni, daca va fi nevoie, cu alte clarificari, a spus Ciolos. Acesta a cerut Ministerului de Interne si Ministerului Administratiei Publice sa prezinte o analiza asupra modului in care Romania este pregatita sa faca fata unor astfel de catastrofe. UPDATE Guvernul a aprobat luni masuri suplimentare de sprijin pentru romanii raniti si afectati de cutremurul din Italia. Vezi care sunt aceste masuri.

Guvernul stabileste ajutoare pentru romanii afectati de cutremurul din Italia

Guvernul s-a reunit, luni, de la ora 14,00, intr-o sedinta extraordinara pentru a analiza masurile in sprijinul romanilor afectati de cutremurul din Italia. La solicitarea premierului Dacian Ciolos, ministrii Muncii si de Externe prezinta un prim pachet de masuri de sprijin pentru romanii raniti si afectati de cutremurul din Italia.

VIDEO. Dacian Ciolos va propune o zi de doliu national. Premierul, in vizita la romanii raniti in urma cutremurului de la Amatrice

Premierul Dacian Ciolos si ministrul muncii Dragos Paslaru au ajuns la Spitalul din Rieti, Italia, unde se afla internati patru romani dintre cei raniti in cutremurul din Italia.

Zi de doliu national in Italia. Bilantul mortilor a ajuns la 281

Sambata este zi de doliu national in Italia, in memoria celor 281 de morti dupa cutremurul de miercuri, informeaza AFP. Drapelele sunt in berna in toata tara, pentru.

Zi de doliu national in Italia. Bilantul mortilor a ajuns la 290

Sambata este zi de doliu national in Italia, in memoria celor 281 de morti dupa cutremurul de miercuri, informeaza AFP. Drapelele sunt in berna in toata tara, pentru.

Doliu national in Italia dupa cutremur

Astazi este zi de doliu national in Italia, in memoria celor 281 de morti dupa cutremurul de miercuri, informeaza AFP.

Doliu national in Italia: 35 de victime ale cutremurului au fost inmormantate sambata (VIDEO)

Zi trista in Italia, unde a fost decretat doliu national. Zeci de oameni au participat la ceremonia de inmormantare de la Ascoli Piceno organizata pentru 35 dintre victimele cutremurului. Printre.

Dezvoltarea programelor de antreprenoriat pentru romanii din diaspora, obiectiv al Romaniei competitive

Autoritatile au dezbatut astazi, in cadrul proiectului Romania competitiva, necesitatea dezvoltarii programelor pentru sustinerea antreprenoriatului in tara noastra pentru romanii din diaspora, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri MECRMA).

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )