Libnet.ro
UNICEF

16:00

Guvernul a luat masuri pentru deblocarea unor posturi vacante in MAI si MDRAPFE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a luat masuri pentru deblocarea unor posturi vacante in MAI si MDRAPFE

Guvernul a aprobat astazi, prin doua Memorandumuri, deblocarea unor posturi vacante din cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI), Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) si din cadrul unor institutii publice si organe de specialitate ale administratiei publice centrale aflate in subordinea MDRAPFE, in vederea ocuparii lor prin concurs, informeaza un comunicat oficial. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a deblocat ocuparea unor posturi vacante din cadrul Ministerului de Interne si Ministerului Dezvoltarii

Guvernul a aprobat joi, prin doua Memorandumuri, deblocarea unor posturi vacante din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene. De asemenea, au fost deblocate si posturile vacante din cadrul unor institutii aflate in subordinea Ministerului Dezvoltarii, in vederea ocuparii lor prin concurs. In cazul Ministerului de Interne este vorba despre 616 functii de conducere pentru care a fost dispusa prelungirea imputernicirii, dintre cele 1. 275 functii de conducere ale caror atributii sunt exercitate cu caracter temporar, prin imputernicire, dupa caz, de catre politisti si cadre militare. La Ministerul Dezvoltarii au fost deblocate 80 de posturi si alte cateva zeci in institutii subordonate acestuia.

Tensiuni in Spania. Tribunalul Constitutional de la Madrid a luat masuri pentru a impiedica Catalonia sa-si declare independenta

Tribunalul Constitutional al Spaniei a decis joi suspendarea sedintei prevazute pentru luni a parlamentului Cataloniei, in care era asteptata declararea unilaterala a independentei acestei provincii,.

Romania, condamnata la CEDO pentru lipsa unor masuri in cazul unui copil agresat

Romania a fost condamnata ieri la CEDO pentru incalcarea dreptului de a nu fi supus torturii si a dreptului la un proces echitabil din Conventia Europeana a Drepturilor Omului CEDO), constatand ca autoritatile romane nu au luat masuri pentru protejarea unui copil agresat de catre tatal sau si nici pentru aplicarea unor pedepse suficient de aspre pentru a descuraja agresiunile asupra minorilor. in Romania, mama copilului s-a judecat timp de opt ani ca sa demonstreze relele tratamente aplicate de tata minorului, potrivit APADOR-CH.

Romania, condamnata la CEDO pentru lipsa unor masuri in cazul unui copil agresat de tatal sau

Romania a fost condamnata marti la CEDO pentru incalcarea dreptului de a nu fi supus torturii si a dreptului la un proces echitabil din Conventia Europeana a Drepturilor Omului, constatand ca autoritatile romane nu au luat masuri pentru protejarea unui copil agresat de catre tatal sau si nici pentru aplicarea unor pedepse suficient de aspre pentru a descuraja agresiunile asupra minorilor.

Guvernul a adoptat masuri pentru reducerea deseurilor de ambalaje

Pungile de transport din plastic subtire sub 50 de microni) si foarte subtire sub 15 microni) cu maner vor fi interzise atat la introducerea pe piata nationala, cat si la comercializare, potrivit unui comunicat al Executivului.

Investitii de 1 milion de euro pentru reimpadurirea unor terenuri forestiere cu dificultati de regenerare

Asociatia Administratorilor de Paduri AAP) si Universitatea Stefan cel Mare din Suceava, cu sprijinul Holzindustrie Schweighofer, au lansat, la Poiana Brasov, un proiect pentru regenerarea suprafetelor de padure degradate din tara noastra, care se va intinde pe urmatorii sapte ani, in urma unor investitii de peste un milion de euro, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )