Libnet.ro
UNICEF

09:30

Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in fata Parlamentului. Cum poate fi demis Executivul

Antena3 Antena3,
Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in fata Parlamentului. Cum poate fi demis Executivul

Cabinetul Ludovic Orban si-a angajat raspunderea pe amanarea termenului pentru cresterea vechimii in vederea accederii magistratilor la Institutul National al Magistraturii INM), dar si pe proiectul de lege care reglementeaza unele masuri in domeniul transportului de persoane. Daca Opozitia depune motiune de cenzura, iar aceasta trece, Guvernul pleaca acasa la ceva mai mult de o luna de la instalare. continuă pe Antena3

Orban, despre decizia PSD de a contesta la CCR doua legi pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea: Ei au premeditat aceasta ticalosie si vin acuma sa ne dea lectii

Premierul Ludovic Orban a avut o reactie dura dupa ce PSD a anuntat ca va contesta la Curtea Constitutionala doua dintre legile pe care Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Orban a acuzat ca PSD a fost cel care a premeditat aceasta ticalosie din justitie, iar acum vine sa dea lectii.

Ludovic Orban, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe Justitie si Economie: PSD a ramas prizonier baronilor rosii

Premierul Ludovic Orban si-a asumat, joi, raspunderea in Parlament pe legea privind prorogarea pensionarii anticipate in Justitie si pe legea privind transportul intrajudetean, astfel incat transportul pentru naveta scolara sa poata fi din nou decontat de stat.

Decizie-surpriza dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Marcel Ciolacu a anuntat ce vrea sa faca PSD

PSD a anuntat ca NU ia in calcul acum depunerea unei motiuni de cenzura. Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele interimar al social democratilor, Marcel Ciolacu.

PSD contesta la Curtea Constitutionala doua legi pentru care Guvernul Orban si-a asumat raspunderea

PSD va contesta la Curtea Constitutionala doua legi pe care Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Este vorba de actele normative privind prorogarea termenului privind intrarea in magistratura si transportul elevilor.

Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in Parlament pe legile justitiei si transportul pentru elevi

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit astazi pentru cele trei proiecte pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea - modificarea legilor Justitiei, abrogarea OUG 51 privind decontarea transportului pentru elevi si legea plafoanelor bugetare.

Guvernul a declansat procedura asumarii raspunderii in fata Parlamentului

Membrii Cabinetului Orban vor folosi acelasi procedeu si pentru abrogarea mai multor articole din OUG 1142018 Guvernul a aprobat, ieri, primul pachet legislativ pentru care isi va asuma raspunderea in fata Parlamentului.

Guvernul isi asuma, astazi, raspunderea pe trei proiecte de lege

ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban a declarat: in cursul acestui an, deficitul va depasi 4% din PIB. Este clar ca urmarea acestui deficit pe 2019 este sa facem pasi spre a readuce deficitul sub 3% din PIB. --- * ACTUALIZARE - Guvernul Orban si-a asumat raspunderea, in plenul reunit al Parlamentului, asupra proiectului de lege privind reglementarea unor masuri in domeniul transportului de persoane.

Guvernul Orban vrea sa isi angajeze raspunderea in fata Parlamentului miercuri: Cele trei proiecte au fost adoptate in sedinta

Guvernul a adoptat in sedinta de marti seara cele trei proiecte de lege pe care isi va angaja raspunderea si solicita Parlamentului ca procedura sa aiba loc miercuri.

Ciolacu anunta ca PSD va depune motiune de cenzura daca Guvernul Orban isi asuma raspunderea pe legile electorale

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca liderii partidului urmeaza sa discute, in Biroul Politic, strategia la motiunea simpla depusa impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, dar s.

USR cere ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral. Ce pericol ar pandi Guvernul Orban

Deputatul USR Catalin Drula ii cere premierului Ludovic Orban ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral. Ce pericol ar pandi noul guvern? USR cere ca majorarea pensiilor in 2020 sa nu se aplice integral Deputatul USR, Catalin Drula, vicepresedinte al partidului, ii cere lui Ludovic Orban sa prevada in legea plafoanelor bugetare, .

Un deputat important din PMP apara Guvernul Orban in privinta asumarii raspunderii

Asumarea raspunderii in Parlament de catre Guvernul Orban pe cele trei proiecte este o procedura co.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )