Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in Parlament pe legile justitiei si transportul pentru elevi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in Parlament pe legile justitiei si transportul pentru elevi

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit astazi pentru cele trei proiecte pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea - modificarea legilor Justitiei, abrogarea OUG 51 privind decontarea transportului pentru elevi si legea plafoanelor bugetare. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul isi angajeaza astazi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justitie si abrogarea OUG 51 2019

Guvernul isi asuma joi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justitie, abrogarea OUG 51 2019 si instituirea unor plafoane pentru cheltuieli publice.

Orban, despre decizia PSD de a contesta la CCR doua legi pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea: Ei au premeditat aceasta ticalosie si vin acuma sa ne dea lectii

Premierul Ludovic Orban a avut o reactie dura dupa ce PSD a anuntat ca va contesta la Curtea Constitutionala doua dintre legile pe care Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Orban a acuzat ca PSD a fost cel care a premeditat aceasta ticalosie din justitie, iar acum vine sa dea lectii.

Ludovic Orban, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe Justitie si Economie: PSD a ramas prizonier baronilor rosii

Premierul Ludovic Orban si-a asumat, joi, raspunderea in Parlament pe legea privind prorogarea pensionarii anticipate in Justitie si pe legea privind transportul intrajudetean, astfel incat transportul pentru naveta scolara sa poata fi din nou decontat de stat.

Decizie-surpriza dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Marcel Ciolacu a anuntat ce vrea sa faca PSD

PSD a anuntat ca NU ia in calcul acum depunerea unei motiuni de cenzura. Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele interimar al social democratilor, Marcel Ciolacu.

PSD contesta la Curtea Constitutionala doua legi pentru care Guvernul Orban si-a asumat raspunderea

PSD va contesta la Curtea Constitutionala doua legi pe care Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Este vorba de actele normative privind prorogarea termenului privind intrarea in magistratura si transportul elevilor.

VIDEO Prima asumare de raspundere in Parlament a Guvernului. Orban: O spun limpede - bugetul Romaniei pe 2020 nu mai suporta nicio cheltuiala suplimentara. Orice cheltuiala in plus poate duce la imposibilitatea de a face plati vitale

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit joi, pentru cele trei proiecte pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea - modificarea legilor Justitiei, abrogarea OUG 51 privind decontarea transportului pentru elevi si legea plafoanelor bugetare. Pentru fiecare proiect a avut loc cate o sedinta a Parlamentului. Premierul Ludovic Orban a facut apel la parlamentari, in plenul reunit, sa nu mai adopte alte legi care implica resurse financiare suplimentare, el spunand ca suntem intr-o situatie extrem de dificila si ca bugetul Romaniei pe 2020 nu mai suporta nicio cheltuiala in plus.

Prima asumare de raspundere a Guvernului Orban, astazi, in Parlament

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, joi, in plen de reunit, incepand cu ora 12. 00 in trei sedinte succesive, pentru cele trei proiecte pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea, modificarea legilor Justitiei, abrogarea OUG 51 si legea plafoanelor bugetare.

Ciolacu anunta ca PSD va depune motiune de cenzura daca Guvernul Orban isi asuma raspunderea pe legile electorale

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca liderii partidului urmeaza sa discute, in Biroul Politic, strategia la motiunea simpla depusa impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, dar s.

Orban: Demaram procedura angajarii raspunderii Guvernului pe trei proiecte - Legile Justitiei, OUG 51, Legea plafoanelor bugetare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca marti demareaza procedura angajarii raspunderii Guvernului in Parlament pe trei proiecte legislative: in cazul Legilor Justitiei, pe.

LUDOVIC ORBAN: PSD arata ca a ramas prizonier intereselor obscure ale baronilor rosii

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, dupa ce PSD a anuntat ca va contesta la CCR doua dintre legile pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea in PArlament, ca PSD arata ca a ramas prizonier intereselor obscure ale baronior rosii, potrivit News. ro.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )