Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ultimele calcule pentru Guvernul Ludovic Orban. Pe cate voturi mizeaza premierul desemnat

Antena3 Antena3,
Ultimele calcule pentru Guvernul Ludovic Orban. Pe cate voturi mizeaza premierul desemnat

Premierul desemnat, Ludovic Orban, si-a exprimat convingerea ca luni, la votul de investitura in Parlament al cabinetului sau, PNL va reusi sa dea Romaniei un guvern legitim, responsabil. Dupa discutiile. continuă pe Antena3

Ludovic Orban a anuntat cate voturi a strans pentru investirea Guvernului PNL

Ludovic Orban, presedintele PNL si premierul desemnat, a declarat ca, dupa negocierile purtate in ultimele zile, a reusit sa stranga numarul suficient de voturi pentru a-si trece Guvernul. in.

A inceput numarotarea inversa pentru Ludovic Orban. Liderul PNL se concentreaza pe votul de investitura pentru noul guvern

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria dupa ce 13 din cei 16 ministri au fost avizati pozitiv de comisiile de specialitate din parlament. Votul comisiilor este consultativ asa ca Ludovic Orban a .

Ce ii cere Victor Ponta lui Ludovic Orban pentru a vota noul Guvern

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca parlamentarii acestei formatiuni nu vor merge luni in Parlament, la votul de investire a noului Guvern, daca Ludovic Orban nu va.

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria: Am incredere ca vom avea majoritate luni in plen

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria dupa ce 13 din cei 16 ministri au fost avizati pozitiv de comisiile de specialitate din Parlament. Pentru ca votul comisiilor este consultativ,.

Surpriza! Ce a raspuns Ludovic Orban cand a fost intrebat despre salariul sau!

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a afirmat vineri ca banii pe care i-a castigat au fost intotdeauna din relatii cu firme private. intotdeauna, banii pe care i-am castigat, i-am castigat in relatii cu.

Ludovic Orban: 330 de kilometri din cei 479 de kilometri din gazoductul BRUA sunt deja finalizati

Premierul desemnat Ludovic Orban a fost prezentla inaugurarea statiei de comprimare gaze de la Podisor. Liderul PNL a vorbit despre importanta constructieiconductei BRUA, un proiect de interes.

Ludovic Orban: PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat

Ludovic Orban a declarat, joi, ca PNL poate castiga alegerile prezidentiale din noiembrie inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat. Avem de castigat o campanie. Batalia in.

Ludovic Orban, despre ultimele calcule privind investirea Guvernului: Putem obtine intre 237 si 243 de voturi

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a declarat increzator, duminica seara, ca guvernul sau va primi luni in Parlament votul de investitura, in ciuda boicotului PSD.

Ultimele calcule. Orban: in ciuda boicotului, am incredere ca vom reusi maine sa dam Romaniei un guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat duminica, la sediul central al partidului, ca se bazeaza pe 237-243 de voturi pentru votul de investitura, programat luni la ora 14.

Surse. Pe cate voturi se bazeaza Ludovic Orban pentru votul de investirea Guvernului

Presedintele PNL Ludovic Orban se bazeaza pe 236 de voturi, cu trei peste cate are nevoie pentru a trece investirea Guvernului, sustin surse politice pentru Adevarul. Votul va avea loc luni, iar USR, PMP, UDMR, ALDE si grupul minoritatilor au declarat ca vor sustine noul Executiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )