Libnet.ro
UNICEF

16:00

Guvernul PSD-ALDE poate sa isi mai scoata piciorul din groapa?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul PSD-ALDE poate sa isi mai scoata piciorul din groapa?

Opozitia parlamentara a depus, ieri, motiunea de cenzura prin care solicita demiterea guvernului PSD-ALDE condus de Viorica Dancila. Textul motiunii, intitulata Guvernul Dancila trebuie demis! Fara OUG-uri, fara parole de acces si fara cozi la vot!, a fost citit ieri in Parlament, iar dezbaterea si votarea vor avea loc marti, 18 iunie. continuă pe Ziarul Bursa

Cod portocaliu de furtuna si cod galben de instabilitate atmosferica in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtuna, valabila in urmatorul interval in mai multe localitati din judetul Buzau. Conform Administratiei Nationale de.

Cum arata cea mai urata femeie din lume. De ce a primit Lizzie Velasquez aceasta titulatura FOTO

Lizzie Velasquez a obtinut titulatura pentru cea mai urata femeie din lume. Aceasta are, de fapt, o poveste aparte din cauza careia a ajuns sa arate in felul acesta. De ce sufera femeia? Lizzie Velasquez, cea mai urata femeie din lume Lizzie este cunoscuta ca fiind cea mai urata femeie din lume. Din pacate, totul [] .

Top 10 cele mai piratate filme din 2019, de pana acum: ce descarca lumea de pe torrent

Amatorii de piraterie nu iau niciodata pauza, iar din acest motiv, cei de la TorrentFreak au publicat o versiune actualizata de top 10 cele mai piratate filme din 2019. Clasamentul celor mai.

Top 10 cele mai sigure orase din lume. Unde ti-ai putea face linistit concediul de vara aceasta

Daca planuiesti sa mergi in vacanta sau sa te muti de tot din Romania, ar fi bine sa ai in vedere un top 10 cu cele mai sigure orase din lume. Nimic nu este mai important decat sa fii in siguranta cand mergi pe strada sau cand te deplasezi cu mijloace de transport in comun.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 30 MAI - 6 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Marcand un salt de 10,38% in intervalul 30 mai - 6 iunie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o saptamana in care indicele financiar a raportat un avans de 4,84%, in special ca urmare a evolutiei puternic pozitiva a cotatiei FP, ce a atins un nou maximum istoric de 1,1 lei/titlu, la finalul intervalului analizat.

E DOLIU, toti romanii in LACRIMI! A murit poate cel mai cunoscut JURNALIST SPORTIV! Condeiul sau ne va lipsi...

Constantin Alexe, unul dintre cei buni gazetari sportivi din Romania, a plecat dintre noi, a anuntat Gabi Safta, pe pagina sa de Facebook.

Jeff Bezos spune ca fiecare antreprenor ar trebui sa isi puna aceasta intrebare. Din pacate, nimeni nu o face

Jeff Bezos este fondatorul Amazon, cea mai valoroasa companie de pe Wall Street. Prezent la conferinta Re:Mars, organizata de Amazon in Las Vegas, Jeff Bezos le-a dat sfaturi antreprenorilor care i-au cerut sa faca cateva predictii despre cum o sa.

HOROSCOP. Stiai? Cei mai multi oameni din lume sunt nascuti sub aceasta zodie!

Zodiile, astrogramele si semnele ceresti sunt lucruri care ii pot influenta foarte mult pe oameni. Exista persoane care isi ghideaza viata dupa anumite semne zodiacale. Totusi, care este cel mai popular semn.

DIN IUNIE 2020: Noua Zeelanda isi va retrage militarii din Irak

Premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a anuntat astazi ca tara sa isi va retrage militarii din Irak din iunie 2020 si ca trupele neo-zeelandeze desfasurate in Afganistan isi vor continua misiunea cel putin pana in decembrie anul viitor, transmite Reuters.

Miracol petrecut la una dintre cele mai cunoscute manastiri din Neamt

Un miracol s-ar fi petrecut la Manastirea Petru Voda din judetul Neamt, in 2013, unul dintre marii duhovnici ai ortodoxiei, parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, a fost exhumat, iar trupul sau a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )