Libnet.ro
UNICEF

21:00

Guvernul Tudose, la mana presedintelui Iohannis. Lista cu noii ministri ajunge luni la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Guvernul Tudose, la mana presedintelui Iohannis. Lista cu noii ministri ajunge luni la Cotroceni

Lista cu cele trei noi propuneri de ministri va ajunge in aceasta dimineata la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis va primi in plic demisiile lui Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc,. continuă pe Antena3

Administratia Prezidentiala: Am primit lista cu propunerile de ministri de la Guvern

Lista cu cele trei noi propuneri de ministri va ajunge in aceasta dimineata la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis va primi in plic demisiile lui Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc,.

Discutiile in PSD s-au incheiat. Comitetul Executiv a votat noii ministri

Comitetul Executiv National al PSD a votat noii ministri ai Guvernului fiind desemnati Felix Stroe la Ministerul Transporturilor, Paul Stanescu vicepremier si ministrul al Dezvoltarii Regionale si Marius Nica,.

Surse: Dragnea nu vrea sa participe la ceremonia de depunere a juramantului de catre noii ministri, alesi, vineri, in CExN

Actele cu propunerile pentru noii ministri vor fi trimise, luni, la Cotroceni, iar Liviu Dragnea se pare ca nu va participa la ceremonia de depunere a juramantului, sustin surse politice citate de Mediafax.

Surse: Shhaideh va fi consilier de stat in Guvernul Tudose

Sevil Shhaideh ar putea fi propusa pentru o functie de consilier de stat in Guvernul Tudose. Aceasta a demisionat vineri de la Ministerul Dezvoltarii, dupa cum anuntase ca o va face. De altfel, premierul.

Premierul Tudose ii trimite luni presedintelui Iohannis propunerile pentru cei trei noi ministri, fara a avea si o varianta de rezerva

Premierul Mihai Tudose ii va trimite oficial, in cursul zilei de luni, presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a trei noi ministri, dupa ce, in cursul saptamanii trecute, a reusit sa impuna liderului PSD, Liviu Dragnea, schimbarea titularilor portofoliilor respective.

Dragnea: Nu mai merg la Cotroceni pana dupa alegerile prezidentiale, nu mai cred in neimplicarea politica a presedintelui Iohannis /Am stat cu mana intinsa pana am amortit

Liderul PSD, a declarat vineri, dupa sedinta conducerii PSD, ca nu mai vrea sa mearga la Palatul Cotroceni pana dupa alegerile prezidentiale, pentru ca nu mai are incredere in presedintele Klaus Iohannis.

OFICIAL: Cine sunt NOII MINISTRI de la Transporturi, Dezvoltare si Fonduri Europene

Conducerea PSD a votat noile propuneri de ministri. Astfel, Felix Stroe este propus in locul lui Razvan Cuc la Ministerul Transporturilor, Paul Stanescu in locul lui Sevil Shhaideh la Ministerul.

OFICIAL: Cine sunt NOII MINISTRI de la Transporturi, Dezvoltare si Fonduri Europene (VIDEO)

Conducerea PSD a votat noile propuneri de ministri. Astfel, Felix Stroe este propus in locul lui Razvan Cuc la Ministerul Transporturilor, Paul Stanescu in locul lui Sevil Shhaideh la Ministerul.

Surse: Cine vor fi inlocuitorii ministrilor demisionari din Guvernul Tudose

Premierul Mihai Tudose va trebui sa gaseasca trei inlocuitori pentru ministrii demisionari: Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc. in interiorul formatiunii s-a vorbit deja de cei care ar urma sa fie parte a Cabinetului Tudose 2, dar o decizie va fi luata la Comitetul Executiv National de vineri.

Marius-Iulian Carabulea, noul secretar general adjunct in Guvernul Tudose

Marius-Iulian Carabulea a fost numit in functia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose publicata, astazi, in Monitorul Oficial.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )