Libnet.ro
UNICEF

18:30

Maternitatea din Romania unde medicii nu mai fac avorturi la cerere. Sunt acceptate doar avorturile terapeutice

Adevărul Adevărul,
Maternitatea din Romania unde medicii nu mai fac avorturi la cerere. Sunt acceptate doar avorturile terapeutice

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Botosani a declarat ca la Maternitatea din localitate nu se mai fac avorturi la cerere. El a mai spus ca in anul 2018 nu a mai avut loc niciun avort la cerere, doar terapeutice. continuă pe Adevărul

Situatie incerta la Spitalul din Botosani: Purtatorul de cuvnt anunta ca nu se mai fac avorturi la cerere din motive religioase. Sefa sectiei de Ginecologie sustine ca se fac n continuare ntreruperi de sarcina

Medicii de la Sectia de Obstetrica si Ginecologie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani au decis sa nu mai efectueze avorturi la cerere, a declarat joi purtatorul de cuvant al unitatii medicale, medicul Stefan Bercea, citat de Agerpres. Potrivit acestuia, masura a fost luata de comun acord de toti medicii sectiei, avand la baza motive religioase. Singurele cazuri in care vor fi acceptate intreruperile de sarcina sunt urgentele medicale. Contactata de HotNews. ro, Maria Olaru, sefa sectiei de Obstretica-Ginecologie de la Spitalul din Botosani, afirma ca in unitatea medicala se fac in continuare intreruperi de sarcina la cerere si pune declaratiile purtatorului de cuvant pe seama lipsei de comunicare.

UPDATE Situatie incerta la Spitalul din Botosani: Purtatorul de cuvnt anunta ca nu se mai fac avorturi la cerere din motive religioase. Sefa sectiei de Ginecologie sustine ca se fac n continuare ntreruperi de sarcina

Medicii de la Sectia de Obstetrica si Ginecologie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani au decis sa nu mai efectueze avorturi la cerere, din motive religioase, a declarat joi purtatorul de cuvant al unitatii medicale, medicul Stefan Bercea. Decizia a fost luata la inceputul acestui an, iar in primele 8 luni ale anului nu s-a efectuat aici niciun avort la cerere, potrivit purtatorului de cuvant al spitalului. Stefan Bercea a precizat, pentru HotNews. ro, ca decizia nu a apartinut conducerii spitalului, ci medicilor sectiei de Obstretica-Ginecologie. Contactata de HotNews. ro, Maria Olaru, sefa sectiei de Obstretica-Ginecologie de la Spitalul din Botosani, sustine ca se fac in continuare intreruperi de sarcina la cerere si pune declaratiile purtatorului de cuvant pe seama lipsei de comunicare.

Situatie incredibila la Spitalul din Botosani. Din motive religioase, nu se mai fac avorturi

Cadrele medicale de la Sectia de Obstetrica si Ginecologie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani au decis sa nu mai efectueze avorturi la cerere, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtatorul de.

Situatie incredibila la Spitalul din Botosani. Din motive religioase, nu se mai fac avorturi. Medic ginecolog: Nu este adevarat!

Cadrele medicale de la Sectia de Obstetrica si Ginecologie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani au decis sa nu mai efectueze avorturi la cerere, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtatorul de.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Are centura cu patru benzi si a fost declarat cel mai sigur din tara

Soferii acestui oras nu au probleme cu ambuteiajele cu sistemul sanitar sau educatia, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Vezi AICI despre ce oras e.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub semnul un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub deviza un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Document oficial: Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania (FOTO)

Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania. Autoritatile s-ar pregati sa ia o decizie in acest sens, potrivit agrointel. ro, care prezinta un document ce cuprinde o serie de masuri.

Unul dintre cei mai renumiti doctori din Franta, decizie care a socat societatea: Nu va mai face avorturi desi conduce uniunea ginecologilor-obstreticieni

Presedintele Uniunii Nationale de Ginecologie-Obstetrica din Franta refuza sa mai faca operatii de avort! Decizia anuntata intr-un interviu pentru Quotidien a produs reactii multiple, iar organizatia pe ca.

VIDEO Focuri de arma ntr-un apartament din Chisinau, unde un barbat a tinut ostatici patru membri ai familiei sale / Suspectul a fost mpuscat de politisti

Politistii au intervenit luni in capitala Republicii Moldova pentru eliberarea a patru persoane care au fost tinute ostatice de un barbat intr-un apartament din Chisinau, relateazaMoldova. org. Suspectul a murit la spital, dupa ce a fost impuscat de politisti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )