Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep, admirata si de cele mai mari rivale: Pliskova, descriere superba pentru Simona, inaintea duelului din weekend

Adevărul Adevărul,
Halep, admirata si de cele mai mari rivale: Pliskova, descriere superba pentru Simona, inaintea duelului din weekend

Simona Halep 3 WTA) si Karolina Pliskova 5 WTA) se vor duela, in weekend, pentru un loc in semifinalele Fed Cup. Chiar daca sunt rivale, exista un respect urias intre ele. continuă pe Adevărul

Sondaj IRI: Socialistii au cele mai mari sanse sa castige alegerile, iar Igor Dodon continua sa fie lider la capitolul increderii in randul populatiei

Partidul Socialistilor, condus de Zinaida Greceanii, conduce autoritar intr-un nou sondaj de opinie publicat marti, 5 februarie, de Institutul Republican International IRI). Totodata, presedintele Igor Dodon continua sa se bucure de cea mai mare incredere in randul populatiei.

Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: Ma gndesc serios, dar va trebui sa alegem solutia cu cele mai mari sanse de cstig, sa i spunem Auf Wiedersehen lui Iohannis

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi, la Antena 3, ca se gandeste serios la o candidatura la prezidentiale, precizand ca inca nu a luat o decizie, dar ca atat ALDE, cat si PSD vor sa ii spuna lui Klaus Iohannis Auf Wiedersehen, la sfarsitul lui 2019.

Test de cultura generala. Cand isi sarbatoresc ziua nationala zece din cele mai mari state ale lumii?

Va puteti testa nivelul cunostintelor in acest domeniu parcurgand chestionarul alaturat. Ne puteti scrie in sectiunea comentarii la cate intrebari ati stiut raspunsul.

Test de cultura generala. Cand isi sarbatoresc ziua nationala zece dintre cele mai mari state ale lumii?

Va puteti testa nivelul cunostintelor in acest domeniu parcurgand chestionarul alaturat. Ne puteti scrie in sectiunea comentarii la cate intrebari ati stiut raspunsul.

Fuziunea unora dintre cele MAI MARI companii foreviare din Europa, INTERZISA de Comisia Europeana in ciuda unei sustineri puternice a Frantei si Germaniei

Fuziunea dintre companiile feroviare gigant Siemens si Alstom a fost interzisa de Comisia Europeana pe motiv ca ar fi afectata concurenta din domeniu, se arata intr-un comunicat de presa al Comisiei Europene,.

BOP: Socialistii, cele mai mari sanse de a obtine victoria la parlamentare. Cate voturi ar lua PDM si Blocul ACUM

Institutul pentru Politici Publice IPP) a prezentat joi, 7 februarie, Barometrul Opiniei Publice BOP). Potrivit studiului, Socialistii au cele mai mari sanse sa obtina victorie in alegerile din 24 februarie. Pe locul doi s-ar situa Blocul electoral ACUM, urmat de PDM.

FOTO Povestea romancei cu cele mai lungi picioare. Este model, a fost descoperita de Armani si se viseaza somelier

Devenita celebra in intreaga tara drept femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, Daniela Aciu face senzatie pe cele mai mari podiumuri ale lumii.

Premiera pe DN2, unul dintre cele mai periculoase drumuri din tara: Un sector din E85 va fi transformat n 2+1 alternativ / PLUS: Ce spune Compania de Drumuri despre tipul de parapet pe cablu testat timp de un an la Afumati

Drumul National DN2 E85) este unul dintre cele mai periculoase din tara - asta mai ales din cauza faptului ca, desi soseaua are doar o banda pe sens, multi soferi folosesc neregulamentar acostamentul mai larg drept banda 1, vitezele practicate sunt mari si multe depasiri sunt periculoase. De cativa ani a existat o presiune din partea societatii civile pentru a spori siguranta pe actualul DN2 si implementarea unui sistem de circulatie 2+1 alternativ. Primul astfel de tronson-test va avea circa 9 kilometri si Compania de Drumuri a precizat la solicitarea HotNews. ro exact unde va fi implementat. Cu toate acestea, sensurile de circulatie nu vor fi separate fizic printr-un parapete, ci prin spatiu liber lat de un metru.

Costurile brevetarii inventiilor romnesti sunt de peste 2 ori mai mari dect n Germania

Costurile brevetarii inventiilor romanesti sunt de peste doua ori mai mari decat in Germania si de trei ori mai mari decat in Polonia, iar procedurile noastre de doua ori mai lungi decat in Coreea de Sud, arata o analiza prezentata de Andreea Paul, presedintele ONG-ului Initiativa Pentru Competitivitate, in cadrul conferintei EuroIMPACT, organizata de Institutul European din Romania.

DOLIU in mediul academic! Unul dintre cei mai mari scriitori contemporani ai Romaniei a murit (FOTO)

E doliu in mediul academic. Unul dintre cei mai mari scriitori contemporani ai Romaniei a incetat din viata. Scriitorul Ion Brad a murit miercuri, 6 februarie, in jurul orei 12:00, la Bucuresti la varsta de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )