Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sondaj IRI: Socialistii au cele mai mari sanse sa castige alegerile, iar Igor Dodon continua sa fie lider la capitolul increderii in randul populatiei

Adevărul Adevărul,
Sondaj IRI: Socialistii au cele mai mari sanse sa castige alegerile, iar Igor Dodon continua sa fie lider la capitolul increderii in randul populatiei

Partidul Socialistilor, condus de Zinaida Greceanii, conduce autoritar intr-un nou sondaj de opinie publicat marti, 5 februarie, de Institutul Republican International IRI). Totodata, presedintele Igor Dodon continua sa se bucure de cea mai mare incredere in randul populatiei. continuă pe Adevărul

Ce au in comun cele mai mari amenintari ale omenirii din prezent

Trei din cele mai mari amenintari care plutesc deasupra omenirii in prezent sunt practic o manifestare a unei amenintari-mama, pe care oamenii nu au intrezarit-o prea bine pana acum.

Don Balon anunta MUTAREA DECENIULUI: Neymar va fi transferat de unul dintre cele mai mari cluburi din lume, intr-un schimb FABULOS de jucatori

Publicatia Don Balon anunta ceea ce ar putea fi schimbul deceniului. Real Madrid doreste cu ardorea sa-l aduca pe Neymar pe Santiago Bernabeu si este pregatita sa-l cedeze pe Karim Benzema in schimbul.

Prognoza ANM. Vremea ramane calda la inceputul saptamanii viitoare. Regiunile cu cele mai ridicate temperaturi

Vremea ramane calda la inceputul saptamanii viitoare, anunta reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie, precizand ca temperaturile continua sa fie mai mari decat mediile climatologi.

Cele mai rapide si mai frumoase masini pe care nu le stiai

Cele mai rapide masini ale secolului al XX-lea au fost cu adevarat impresionante. De timpuriu, mari companii ca Mercedes sau , au fabricat adevarate minuni tehnologice. Masinile s-au.

Prognoza meteo: Saptamna viitoare, temperaturi mai mari dect mediile climatologice. n Capitala vor fi 13 grade

Vremea ramane calda la inceputul saptamanii viitoare, anunta reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie, precizand ca temperaturile continua sa fie mai mari decat mediile climatologice pentru aceasta perioada. Valoarea maxima va fi in jur de 15 grade Celsius in Sudul si Centrul tarii.

Cele mai rapide telefoane in 2019: ce smartphone sa iti cumperi

Cei de la AnTuTu si-au facut un obicei din publicarea unui clasament lunar cu cele mai rapide telefoane. Mai jos se poate vedea cum arata top 10 la finele lunii ianuarie. AnTuTu este cel mai.

15 ani de Facebook: Cele mai importante momente din viata si cariera lui Mark Zuckerberg si ale retelei de socializare

Cea mai populara retea de socializare a implinit 15 ani de cand tanarul student la Harvard, Mark Zuckerberg lansa Facebook dintr-o camera de camin . Astazi, seful Facebook are o avere de 71 de miliarde de dolari. Iata cele mai importante momente din cariera lui si cea a Facebook, care s-a confruntat in ultimii ani cu scandaluri uriase.

S-au implinit 66 de ani de la moartea uneia dintre cele mai importante personalitati din istoria Romaniei (FOTO)

Marti 5 februarie) se implinesc 66 de ani de la moartea lui Iuliu Maniu in inchisoarea comunista din Sighet. Iuliu Maniu a fost una dintre cele mai importante figuri politice din istoria Romaniei, avand un rol.

HOROSCOP. Care sunt cele mai puternice zodii. Pot depasi mai usor ca altii momentele grele

Exista cativa nativi care reusesc mai usor ca altii sa treaca peste obstacole datorita firii lor tari. Acestea sunt cele mai puternice zodii: Capricorn Chiar daca la prima vedere nu ar parea, nativii.

Cum au omorat rusii 400 de romani. Unul dintre cele mai cumplite maceluri infaptuite de bolsevici

Dupa ocuparea Bucovinei de Nord, trupele sovietice au fost acuzate de atrocitati indreptate impotriva populatiei romanesti. Unul dintre cele mai crunte si sangeroase episoade s-a consumat in Lunca Prutului, acolo unde sute de tarani neajutorati au fost ucisi cu sange rece si bagati in gropi comune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )