Libnet.ro
UNICEF

13:31

Halep incantata: Simona a oferit prima reactie dupa cea mai usoara victorie de pana acum la French Open 2019

Adevărul Adevărul,
Halep incantata: Simona a oferit prima reactie dupa cea mai usoara victorie de pana acum la French Open 2019

Simona Halep 3 WTA) s-a distrat in compania Lesiei Tsurenko 27 WTA), o ucraineanca de 30 de ani in fata careia a cedat doar trei game-uri. continuă pe Adevărul

Melescanu, prima reactie dupa ce Iohannis i-a cerut demisia

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, miercuri, demiterea imediata a ministrilor de Externe si de Interne, Teodor Melescanu, respectiv Carmen Dan, pentru modul in care au fost organizate alegerile. Ministrul.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa, miercuri, ora 17:00, la Palatul Cotroceni.

Prima reactie a iubitei lui Liviu Dragnea, dupa ce fostul lider PSD a fost arestat. Este un moment greu!

Liviu Dragnea isi va petrece urmatorii trei ani si jumatate in inchisoare, dupa ce a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Fostul lider al PSD intentiona sa se casatoreasca cu partenera sa mai tanara, Irina Tanase, dar planurile le-au fost date peste cap. Liviu Dragnea a fost incarcerat luni dupa-amiaza, dupa [] .

Mircea Badea, reactie dupa ce l-a vazut pe Traian Basescu in timpul discursului Papei la Cotroceni

Antipatia lui Mircea Badea fata de fostul presedinte Traan Basescu nu putea sa treaca neobservata nici cu ocazia venirii Papei Francisc in Romania. Cel putin, asa s-a gandit moderatorul Antena 3 atunci cand a a scris o postare in dulcele-i stil caracteristic despre fostul sef de stat, surprins in timpul discurusului de la Palatul Cotroceni [] .

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Linette: Ma bucur ca am ramas calma in decisiv

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-3, pe poloneza Magda Linette, locul 87 WTA, calificandu-se in turul al treilea al French Open.

Reactia Simonei Halep dupa cea mai categorica victorie de la Roland Garros

Simona Halep a vorbit cu sportivitate despre adversara careia nu i-a dat nicio sansa, sambata, in turul 3 la Roland Garros.

Halep, devastatoare: Simona a distrus-o pe Tsurenko intr-un meci-blitz si e la patru victorii de trofeul French Open

Simona Halep a avut cel mai usor meci de pana acum la Paris, abia transpirand intr-un duel cu o adversara pe care o bate peste tot de zece ani.

Klaus Iohannis, reactie dupa ce trei copii au fost omorati de viitura in judetul Prahova, iar un alt micut este dat disparut

Presedintele Iohannis reactioneaza dupa cumplita tragedie petrecuta vineri in localitatea Sangeru, acolo unde patru copii au fost inghititi de o viitura. Trei au murit, altul inca nu a fost.

Dancila, decizii dure in razboiul cu Iohannis. Guvernul se reuneste in prima sedinta dupa alegerile europarlamentare

Viorica Dancila ia masuri neasteptate in plin razboi al demisiilor cerute de presedintele Klaus Iohannis. Guvernul se reuneste azi in sedinta. Este prima dupa alegerile europarlamentare si dupa condamnar.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )