Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia Simonei Halep dupa cea mai categorica victorie de la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Reactia Simonei Halep dupa cea mai categorica victorie de la Roland Garros

Simona Halep a vorbit cu sportivitate despre adversara careia nu i-a dat nicio sansa, sambata, in turul 3 la Roland Garros. continuă pe Online Sport

Roland Garros 2019. Reactia Simonei Halep, dupa calificarea in optimi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, a declarat ca se astepta la un meci mai dificil in fata ucrainencei Lesia Turenko, pe care a invins-o sambata in doua seturi, 6-2, 6-1, dupa do.

Reactia Simonei Halep si mesajul WTA dupa inca o victorie la Roland Garros

Simona Halep a invins-o pe Lesia Tsurenko, scor 6-2, 6-1, in turul 3 la Roland Garros si s-a calificat in optimile de finala ale turneului. Constanteanca nu a avut emotii in fata sportivei din Ucraina, dar a spus dupa meci ca nu i-a fost deloc usor. WTA a reactionat dupa meci prin 2 mesaje postate [] .

Halep incantata: Simona a oferit prima reactie dupa cea mai usoara victorie de pana acum la French Open 2019

Simona Halep 3 WTA) s-a distrat in compania Lesiei Tsurenko 27 WTA), o ucraineanca de 30 de ani in fata careia a cedat doar trei game-uri.

Partea de tablou a Simonei Halep s-a mai curatat de o favorita. Traseu lejer pentru romanca pana in semifinale

Joi, Daria Kasatkina, favorita 21 a turneului de la Roland Garros, a fost invinsa de Monica Puig 59 WTA), 6-3, 6-1, dupa 1 ora si 12 minute de joc.

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Linette: Ma bucur ca am ramas calma in decisiv

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-3, pe poloneza Magda Linette, locul 87 WTA, calificandu-se in turul al treilea al French Open.

Roland Garros: Cine este Magda Linette, urmatoarea adversara a Simonei Halep - A pierdut sapte din ultimele noua meciuri disputate

In turul doi de la Roland Garros, Simona Halep o va infrunta in premiera pe Magda Linette 87 WTA), iar disputa se anunta una destul de lejera pentru campioana en-titre, cel putin pe hartie. Poloneza in varsta de 27 de ani nu traverseaza cea mai buna perioada a carierei, in ultimele noua partide jucate avand sapte infrangeri. Linette nu a trecut niciodata de turul trei la un turneu de Grand Slam, performanta reusita la Australian Open 2018 si Roland Garros 2017.

Cine este adversara Simonei Halep din turul 2 la Roland Garros. Magda Linette are grave probleme de sanatate

Simona Halep joaca in turul 2 la Roland Garros, joi, 30 mai, dupa ora 18:30, impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). Poloneza a vorbit despre confruntarea cu Simona, dezvaluind tactica pe care o va aborda. Romanca ar putea profita in partida de la Paris de faptul ca Magda Linette are grave probleme de sanatate.

Roland Garros: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep in turul trei - Romanca are 7-0 in meciurile directe

Lesia Tsurenko 27 WTA) este adversara Simonei Halep in turul trei de la Roland Garros. Ucraineanca a trecut de Aleksandra Krunic Serbia, 76 WTA), scor 7-5, 5-7, 11-9, dupa ce a salvat o minge de meci. Tsurenko este una dintre victimele preferate ale Simonei, ea conducand cu 7-0 in meciurile directe cu jucatoarea in varsta de 30 de ani.

Roland Garros: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep in turul trei

Lesia Tsurenko 27 WTA) este adversara Simonei Halep in turul trei de la Roland Garros. Ucraineanca a trecut de Aleksandra Krunic 76 WTA), scor 7-5, 5-7, 11-9, dupa ce a salvat o minge de meci. Se actualizeaza.

Victoria Simonei Halep la Roland Garros, in presa internationala. Ce spun strainii despre numarul 3 mondial

Simona Halep a invins-o, marti, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1, pe australianca Ajla Tomljanovic si s-a calificat in turul 2 al turneului de la Roland Garros. Presa internationala a scris despre victoria numarului 3 WTA, care in urma cu un an triumfa pentru prima data in cariera la Paris, iar in acest an vrea [] .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )