Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, reactie dupa ce trei copii au fost omorati de viitura in judetul Prahova, iar un alt micut este dat disparut

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, reactie dupa ce trei copii au fost omorati de viitura in judetul Prahova, iar un alt micut este dat disparut

Presedintele Iohannis reactioneaza dupa cumplita tragedie petrecuta vineri in localitatea Sangeru, acolo unde patru copii au fost inghititi de o viitura. Trei au murit, altul inca nu a fost. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, dupa ce patru copii au fost luati de viitura in Prahova: Autoritatile responsabile sa ia toate masurile care se impun. Sunt alaturi de familia indurerata in aceste momente grele

Presedintele Klaus Iohannis cere autoritatilor sa ia toate masurile pentru a-i ajuta pe romanii afectati de inundatiile din ultimele ore. intr-un comunicat de presa transmis, sambata, de Administratia.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, pe aceeasi lungime de unda

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila au transmis mesaje dupa ce patru copii au fost luati de viitura la Sangeru, in judetul Prahova si dupa ce mai multe zone au fost afectate de.

Melescanu, prima reactie dupa ce Iohannis i-a cerut demisia

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, miercuri, demiterea imediata a ministrilor de Externe si de Interne, Teodor Melescanu, respectiv Carmen Dan, pentru modul in care au fost organizate alegerile. Ministrul.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa, miercuri, ora 17:00, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a unor ministri: cine sunt cei vizati

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura la adresa Guvernului Dancila dupa organizarea extrem de slaba a alegerilor din diaspora. Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, demisia imediata din functie a ministrul de Externe, Teodor Melescanu, dar si ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful statului sustine ca Guvernul Dancila se face vinovat [] .

Mesajele presedintelui si premierului dupa ce patru copii au fost luati de viitura la Sangeru. Ambii cer masuri urgente in zonele afectate de inundatii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila au transmis mesaje dupa ce patru copii au fost luati de viitura la Sangeru, in judetul Prahova si dupa ce mai multe zone au fost afectate de inundatii.

Ziua Copilului. Klaus Iohannis a vizitat scoala Step by step. Ce le-a spus presedintele copiilor

De Ziua Copilului, Klaus Iohannis a vizitat scoala Step by step din Capitala. Copii i-au oferit cadou o pisica facuta de ei din materiale reciclabile, iar presedintele Romaniei a spus ca ii place foarte mult copiii si cum reactioneaza elevii de la unitatea de invatamant pe care a vizitat-o. Iohannis a adaugat ca ii plac [] .

Digi 24 - VIDEO Klaus Iohannis: Mie imi plac copiii, imi plac pisicile

Presedintele Klaus Iohannis a petrecut ziua de 1 Iunie in mijlocul copiilor de la Scoala Gimnaziala Step by Step Pas cu Pas - n. r. ), unde a primit de la copii pisici de hartie si a vorbit cu cei mici despre ce inseamna sa fie Presedinte.

Papa Francisc, primit de Klaus Iohannis, la Bucuresti: Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc (VIDEO)

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti putin dupa ora 11. 00 si a fost intampinat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si de Prima Doamna, Carmen Iohannis. E o mare placere pentru noi sa va salutam.

Vremea rea a facut prapad in tara. Trei copii au fost gasiti morti dupa potopul din judetul Prahova

Vremea rea a facut prapad in tara. Ploile torentiale care au cazut in ultima vreme, in judetul Prahova, au inundat zeci de gospodarii, iar peste 100 de oameni au fost evacuati. Patru copii cu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )