Libnet.ro
UNICEF

22:45

Halep va juca in semifinale la Wimbledon, joi, de la ora 15.00

România Liberă România Liberă,
Halep va juca in semifinale la Wimbledon, joi, de la ora 15.00

Simona Halep, locul 7 WTA, o va intalni pe sportiva ucraineana Elina Svitolina, numarul 8 mondial, j. continuă pe România Liberă

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Prima reactie dupa ce si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe chinezoaica Shuai Zhang, cu scorul de 7-6, 6-1. Numarul 7 mondial va juca joi, 11 iulie 2019, impotriva ucrainencei Elina Svitolina locul 8 WTA). Dupa ce si-a aflat adversara, Simona a declarat ca se asteapta la un meci greu. Simona .

LIVE Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Totul despre confruntarea cu Elina Svitolina

Simona Halep evolueaza, joi, pentru a doua oara in cariera in semifinalele de la Wimbledon. Meciul va fi live text in aceasta pagina dupa ora 15:00.

Halep va evolua cu Shuai Zhang, marti, de la ora 15.00, in sferturi la Wimbledon

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua cu sportiva chineza Shuai Zhang, pozitia 50 WTA, marti, de la o.

Simona Halep in semifinale la Wimbledon! Si-a egalat cea mai buna performanta a carierei

Dupa o revenire senzationala de acum marca inregistrata, Simona Halep a obtinut, marti, calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon.

Halep a doborat si Marele Zid Chinezesc: Simona e in semifinale la Wimbledon dupa o victorie nebuna cu Zhang

Simona Halep a reusit sa intoarca soarta unui meci inceput slab, in care a fost condusa cu 3-0 si 4-1, pentru a ajunge la doi pasi de al doilea Grand Slam din cariera.

Simona Halep, in SEMIFINALE la Wimbledon dupa o victorie la pas in fata chinezoaicei Shuai Zhang: Joc cel mai bun tenis al meu pe iarba

UPDATE:Elina Svitolina va fi adversa Simonei Halep in semifinalele de la Wimbledon. Ucrainianca 8WTA) a invins-o in sferturi pe Karolina Muchova, scor 7-5 6-4. Simona Halep.

Wimbledon: Elina Svitolina, adversara Simonei Halep din semifinale 4-3 pentru ucraineana in confruntarile directe

Elina Svitolina Ucraina, favorita 8) si-a respectat statutul de favorita din partida disputata in sferturile competitiei de la Wimbledon, a invins-o pe Karolina Muchova Cehia, 68 WTA), scor 7-5, 6-4, si s-a calificat in penultimul act, unde o va intalni pe Simona Halep.

Mats Wilander: Simona Halep poate castiga Wimbledon-ul, jucatoarele au inteles ca Serena are aproape 38 de ani, ca are un copil si ca pot sa forteze

A mai ramas putin timp pana la duelul Simonei cu Elina din semifinalele de la Wimbledon, iar Mats Wilander este de parere ca Halep are toate armele necesare pentru a o invinge pe Svitolina. Halep este mai buna ca ea la orice capitol, deci Svitolina trebuie sa fie creativa, a precizat, printre altele, Mats Wilander.

Cine este Cori Gauff, adversara Simonei Halep de la Wimbledon. Are 15 ani si e mai periculoasa decat Serena Williams

Cori Gauff este adversara Simonei Halep in optimile de finala la Wimbledon. Sportiva din Statele Unite ale Americii are doar 15 ani si pare de neoprit pe iarba din Londra. A eliminat adversare foarte dificile si a pierdut un singur set pana acum. Cori Gauff, adversara de doar 15 ani a Simonei Halep Cori Gauff .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )