Libnet.ro
UNICEF

21:00

HALEP - KERBER la ROLAND GARROS. Meciul, pe Suzanne Lenglen ONLINE VIDEO STREAM

Antena3 Antena3,
HALEP - KERBER la ROLAND GARROS. Meciul, pe Suzanne Lenglen ONLINE VIDEO STREAM

HALEP - KERBER la ROLAND GARROS. Simona Halep este vazuta drept principala favorita la cucerirea trofeuluide la Roland garros din acest an. Simona Halepeste intr-o forma absolut. continuă pe Antena3

Roland Garros: Meciul Simona Halep vs Elise Mertens se va disputa luni, de la ora 12:00

Partida dintre Simona Halep 1 WTA) si Elise Mertens Belgia, 16 WTA) se va disputa luni, de la ora 12:00 ora Romaniei), conform programului anuntat de organizatori. Miza confruntarii de pe arena Philippe-Chatrier va fi calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

LIVE TEXT Simona Halep contra Angelique Kerber in sferturi la Roland Garros. Meciul ajunge in decisiv!

Simona Halep are parte de un test de foc, miercuri, in sferturile turneului de la Roland Garros, unde o va infrunta pe Angelique Kerber din Germania.

Simona Halep e in semifinale la Roland Garros, dupa o victorie in trei seturi cu Angelique Kerber

Simona Haleps-a calificat in semifinale la Roland Garros, dupa ce a invins-o miercuri pe Angelique Kerber locul 12 WTA) cu scorul de 6-7 2), 6-3, 6-2. Simona se va confrunta cu Garbine Muguruza,.

Simona Halep, VICTORIE la Roland Garros. Tenismena este in sferturi

Simona Halep isi continua parcursul la Roland Garros. Tenismena este in sferturi dupa ce, luni, a eliminat-o pe belgianca Elise Mertens. Halep s-a impus cu scorul de 6-2, 6-1. Meciul la durat mai putin de o ora.

LOVITURA teribila pentru SIMONA HALEP la Roland Garros! Poate pierde LOCUL UNU mondial

Una dintre cele doua jucatoare care o pot da jos de pe primul loc WTA, Garbine Muguruza s-a calificat in sferturile turneului. Totul a avut loc dupa ce ucraineanca Lesia Turenko, locul 39 WTA, a abandonat in.

Serena Williams s-a retras de la Roland Garros

Serena Williams, locul 451 WTA, si Maria Sharapova, locul 30, trebuiau sa joace azi in optimi la Roland Garros. Meciul nu se va juca pentru ca americanca s-a retras. Serena va sustine in curand o conferinta de.

Roland Garros: Simona Halep vs Angelique Kerber, prima partida a zilei de miercuri pe arena Suzanne-Lenglen

A zecea confruntare directa intre Simona Halep si Angelique Kerber va avea loc miercuri, de la ora 15:00, fiind prima a zilei pe arena Suzanne-Lenglen. Miza partidei va fi calificarea in semifinalele turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Simona Halep vs Angelique Kerber (de la ora 15:00) / Duelul pentru un loc n semifinale

Simona Halep 1 WTA) va intra astazi pe arena Suzanne-Lenglen, de la ora 15:00, pentru a zecea confruntare directa cu Angelique Kerber Germania, 12 WTA), jucatoare pe care o conduce cu 5-4 la meciurile directe si pe care a invins-o ultima oara la Australian Open, in semifinale. Partida care ii poate aduce liderului mondial calificarea in semifinalele de la Roland Garros va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros. Meci infernal pentru Simona

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a apreciat ca meciul sau de luni cu belgianca Elise Mertens,.

HALEP - KERBER LIVE STREAM ROLAND GARROS. Simona deschide ziua de miercuri ONLINE VIDEO EUROSPORT

Organizatorii au decis ca partida dintre Halep si Kerber sa fie prima a zilei de miercuri, doar ca din aceasta faza, a sferturilor, ora de start a confruntarilor s-a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )