Libnet.ro
UNICEF

13:15

HALEP - KERBER LIVE STREAM ROLAND GARROS. Simona deschide ziua de miercuri ONLINE VIDEO EUROSPORT

Antena3 Antena3,
HALEP - KERBER LIVE STREAM ROLAND GARROS. Simona deschide ziua de miercuri ONLINE VIDEO EUROSPORT

Organizatorii au decis ca partida dintre Halep si Kerber sa fie prima a zilei de miercuri, doar ca din aceasta faza, a sferturilor, ora de start a confruntarilor s-a. continuă pe Antena3

HALEP - MERTENS LIVE STREAM ROLAND GARROS. Simona joaca pentru calificarea in sferturi ONLINE VIDEO EUROSPORT

Organizatorii de laRoland Garrosau anuntat ora la care va incepe duelul dintreSimona Halepsi belgiancaElise Mertens. Liderul WTA si.

BUZARNESCU - KEYS LIVE STREAM ROLAND GARROS. Mihaela joaca pentru calificarea in sferturi

Mihaela Buzarnescuva deschide ziua a opta de laRoland Garros. Romanca va juca in optimile de finala duminica, de la ora12. 00, pe arena.

Roland Garros: Simona Halep vs Angelique Kerber (de la ora 15:00) / Duelul pentru un loc n semifinale

Simona Halep 1 WTA) va intra astazi pe arena Suzanne-Lenglen, de la ora 15:00, pentru a zecea confruntare directa cu Angelique Kerber Germania, 12 WTA), jucatoare pe care o conduce cu 5-4 la meciurile directe si pe care a invins-o ultima oara la Australian Open, in semifinale. Partida care ii poate aduce liderului mondial calificarea in semifinalele de la Roland Garros va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Roland Garros: Simona Halep vs Angelique Kerber, prima partida a zilei de miercuri pe arena Suzanne-Lenglen

A zecea confruntare directa intre Simona Halep si Angelique Kerber va avea loc miercuri, de la ora 15:00, fiind prima a zilei pe arena Suzanne-Lenglen. Miza partidei va fi calificarea in semifinalele turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Simona Halep, Mihaela Buzarnescu si Irina Bara vor evolua luni - Programul complet al zilei

Simona Halep 1 WTA) si Elise Mertens 16 WTA) vor deschide ziua de tenis pe arena Philippe-Chatrier, miza confruntarii fiind calificarea in sferturile de finala de la Roland Garros. Partida va incepe la ora 12:00 si va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. Tot luni, de la aceeasi ora, Mihaela Buzarnescu si Irina Bara vor evolua in optimile probei de dublu.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT la Roland Garros. Halep revine in meci

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber va fi adversara romancei Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a reusit .

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT la Roland Garros. Halep egaleaza la seturi

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber va fi adversara romancei Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a reusit .

Simona Halep, calificare rapida in sferturi la Roland Garros

Lidera mondiala Simona Halep n-a ramas prea mult la discutii cu Elise Mertens din Belgia si in mai putin de o ora a invins-o pe aceasta pentru un loc in sferturile de finala la Grand Slam-ul din capitala Frantei.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat fara emotii in sferturile turneului de la Roland Garros, dupa o partida fara emotii in fata lui Elise Mertens, 6 - 2, 6 - 1. Cred ca a fost meciul perfect din acest turneu.

HALEP - KERBER la ROLAND GARROS. Meciul, pe Suzanne Lenglen ONLINE VIDEO STREAM

HALEP - KERBER la ROLAND GARROS. Simona Halep este vazuta drept principala favorita la cucerirea trofeuluide la Roland garros din acest an. Simona Halepeste intr-o forma absolut.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )