Libnet.ro
UNICEF

17:30

Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi

România Liberă România Liberă,
Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi

Simona Halep a declarat, sambata, ca niciodata nu a facut un meci mai bun precum cel cu Serena Willi. continuă pe România Liberă

VIDEO Simona Halep, dupa triumful de la Wimbledon: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi

Simona Halep a declarat, sambata, ca niciodata nu a facut un meci mai bun precum cel cu Serena Williams din finala de la Wimbledon. Halep a mai spus ca visul mamei ei s-a indeplinit sambata, prin victoria de la Wimbledon.

Rafael Nadal, despre Roger Federer: A jucat mai bine, dar nu am terminat inca

Rafael Nadal a fost invins de Roger Federer in semifinalele de la Wimbledon, insa ibericul a declarat ca cei doi se vor mai intalni, chiar daca nu se mai afla la prima tinerete. Rafa a spus ca este dezamagit ca nu a reusit sa castige titlul de la All England Club, insa a admis ca adversarul sau a jucat mai bine.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

John McEnroe, despre Simona Halep: Se misca mai bine decat oricine in circuit. Nu stiu de ce a crezut ca nu poate juca bine pe iarba

Fostul tenismen John McEnroe a declarat, sambata, la BBC TV, ca Simona Halep a dominat-o total pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon, iar americanca a fost socata, ceea ce este incredibil avand in vedere experienta ei.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

Serena Williams, despre Simona Halep: A jucat incredibil azi, mereu au fost meciuri grele cu ea

Serena Williams a declarat, joi, ca Simona Halep a jucat incredibil in semifinale cu Elina Svitolina.

Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria!

Serena Williams a declarat, sambata, ca Simona Halep a jucat exceptional in finala de la Wimbledon s.

Halep se simte mai puternica mental pentru marea provocare

Simona Halep a declarat ca se simte mai puternica mental pentru marea provocare de a juca sambat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )