Libnet.ro
UNICEF

19:30

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala: Sunt mandra de mine

Online Sport Online Sport,
Halep, prima reactie dupa calificarea in finala: Sunt mandra de mine

Simona Halep va juca prima sa finala la Australian Open si a treia de Mare Slem din cariera, dupa ce a invins-o la mare lupta pe Angelique Kerber. Vedeti mai jos ce a declarat Halep imediat dupa meciul in care a fost la un punct distanta de eliminare. continuă pe Online Sport

Simona Halep, PRIMELE DECLARATII dupa CALIFICAREA iN FINALA de la Australia Open: A fost foarte greu, tremur. A fost un meci ca un montagne rousse

Drumul Simonei Halep continua la Australian Open. Romanca s-a calificat in finala turneului de la Melbourne si este la un pas de primul sau titlu de grand slam din cariera. Simona a castigat.

Halep, maratonista de la Antipozi. Reactie dupa calificarea in sferturi (video)

Pentru a treia oara calificata in sferturile de la Australian Open, Simona Halep ramane increzatoare ca poate obtine un rezultat bun in acest prim turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep, primele declaratii dupa calificarea in semifinalele de la Australian Open: Este un sentiment minunat

Simona Halep s-a calificat miercuri, in premiera, in semifinalele turneului de la Australian Open. La scurt timp dupa victoria impotriva Karolinei Pliskova, Halep a declarat ca isi face.

FOTO Halep, inca o postare simpatica pe Instagram: Ea ma face sa zambesc!. Mesaj dupa calificarea in finala

Simona Halep se pregateste de finala de la Australian Open sambata, ora 10. 30, Eurosport), avand un moral fantastic dupa rezultatele de pana acum.

VIDEO Simona Halep, primele declaratii dupa calificare: Totul a mers conform planului

Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat miercuri, dupa calificarea in semifinalele de la Australian Op.

SOC! Cu ce SE OCUPA acum fostul premier! Mihai Tudose, PRIMA DECLARATIE dupa DEMISIE

Mihai Tudose a facut luni prima declaratie dupa ce i s-a retras sprijinul politic, in partid, si a decis sa isi dea demisia din functia de premier. Acesta a afirmat, la sediul central al.

Simona Halep, reactie dupa ce s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open. Cum a afectat-o maratonul cu Lauren Davis

Numarul unu mondial in tenisul feminin, romanca Simona Halep, a declarat, luni, ca este bucuroasa pentru a treia sa calificare in sferturile de finala ale turneului Australian Open, dupa editiile.

Prima reactie a lui Halep, dupa ce s-a calificat la Australian Open

Simona Halep, locul I WTA, a declarat, miercuri, ca totul a mers conform planului in meciul cu sportiva ceha Karolina Pliskova, desi nu a avut un inceput bun de joc. in partida din semifinale cu.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in semifinale la Australian Open

Simona Halep, locul I WTA, a declarat, miercuri, ca totul a mers conform planului in meciul cu sportiva ceha Karolina Pliskova, desi nu a avut un inceput bun de joc. in partida din semifinale cu.

Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa calificarea lui Halep in semifinale, la Australian Open. Pronosticul lui CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu crede ca Simona Halep va avea parte de un meci lung contra nemtoaicei Angelique Kerber, in semifinale, la Australian Open. in fata lui Kerber, o sa fie mult.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )