Libnet.ro
UNICEF

21:15

Prima reactie a lui Halep, dupa ce s-a calificat la Australian Open

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Halep, dupa ce s-a calificat la Australian Open

Simona Halep, locul I WTA, a declarat, miercuri, ca totul a mers conform planului in meciul cu sportiva ceha Karolina Pliskova, desi nu a avut un inceput bun de joc. in partida din semifinale cu. continuă pe Antena3

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in semifinale la Australian Open

Simona Halep, locul I WTA, a declarat, miercuri, ca totul a mers conform planului in meciul cu sportiva ceha Karolina Pliskova, desi nu a avut un inceput bun de joc. in partida din semifinale cu.

VIDEO Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in semifinale: Dupa trei jocuri am dat un restart

Simona Halep a trecut in semifinale la Australian Open dupa o victorie entuziasmanta cu sportiva ceha Karolina Pliskova, scpr 6-3, 6-2.

VIDEO Prima reactie a Simonei Halep: Dupa trei jocuri am dat un restart. Romanca va juca maine in semifinale

Simona Halep a trecut in semifinale la Australian Open dupa o victorie entuziasmanta cu sportiva ceha Karolina Pliskova, scor 6-3, 6-2.

VIDEO Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Naomi Osaka: Turneul acesta e ca un maraton pentru mine. Nu ma asteptam sa ajung asa departe

Simona Halep a fost intervievata pe teren imediat dupa victoria cu Naomi Osaka din optimile de finala ale Australian Open.

VICTORIE! Simona Halep s-a calificat in semifinale la Australian Open (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de tenis de la Australian Open dupa ce a invins-o in sferturi peKarolina Pliskova din Cehia, informeaza B1 TV. Este pentru prima data.

Simona Halep s-a calificat fara emotii in sferturi la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a trecut fara emotii de japoneza Naomi Os.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open. Meci fara emotii cu japoneza Osaka

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep va juca in optimile de finala la AUSTRALIAN OPEN cu japoneza Naomi Osaka, nr. LIVE VIDEO pe EUROSPORT de la ora 08:00 si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

Simona Halep, in sferturi la Australian Open: Romanca a invins-o in optimi pe Naomi Osaka din Japonia

Simona Halep s-a calificat luni dimineata in sferturi la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Naomi Osaka, din Japonia, cu scorul de 6-3, 6-2. Stire in curs de actualizare .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )