Libnet.ro
UNICEF

18:00

Halep si visul american: Simona va juca in cea mai bogata editie din istoria US Open. Tabelul premiilor colosale

Adevărul Adevărul,
Halep si visul american: Simona va juca in cea mai bogata editie din istoria US Open. Tabelul premiilor colosale

Organizatorii de la US Open 28 august 10 septembrie) au anuntat ca pentru prima data in istorie valoarea totala a premiilor va depasi bariera de 50 de milioane de dolari. continuă pe Adevărul

FOTO Simona Halep, la piscina! Cum a fost suprinsa a doua cea mai buna jucatoare a lumi in vacanta

Simona Halep a intrat in vacanta dupa turneul de la Wimbledon si va reveni pe terenul de tenis abia la inceputul lunii august.

FOTO Simona Halep, la piscina! Cum a fost suprinsa a doua cea mai buna jucatoare a lumii in vacanta

Simona Halep a intrat in vacanta dupa turneul de la Wimbledon si va reveni pe terenul de tenis abia la inceputul lunii august.

Targul de fete de pe Muntele Gaina: mii de turisti vin la cea mai iubita sarbatoare a motilor. Ce s-a schimbat in ultimii ani

Targul de fete de pe Muntele Gaina, cea mai importanta sarbatoare a motilor, are loc in acest sfarsit de saptamana. Este un eveniment bogat in traditii si istorie, chiar daca in ultimii ani locul din Apuseni a fost invadat de comercianti de kitschuri, iar folclorul local concureaza cu manelele.

Dieta Cum se mentine in forma Mihaelei Radulescu: Cea mai buna dieta e aia in care

Mihaela Radulescu are mare grija de silueta ei. Vedeta mananca sanatos si face sport in fiecare zi. Chiar si asa ea a explicat detaliat ce face pentru un corp de invidiat. Cea mai buna dieta e aia in.

Despacito este cea mai populara melodie din toate timpurile

Este putin probabil sa nu fi auzit vreodata Despacito. Melodia lansata in luna ianuarie a acestui an a devenit cea mai populara din toate timpurile. Cei de The Guardian au atras zilele trecute atentia asupra performantei surprinzatoare a unei melodii lansate in urma cu sase luni. La scurt timp dupa, Business Insider a confirmat popularitatea [].

Oricat te-ar enerva, Despacito e cea mai populara melodie din lume

Este putin probabil sa nu fi auzit vreodata Despacito. Melodia lansata in ianuarie adevenit cea mai populara din toate timpurile. Cei de The Guardian au atras zilele trecute atentia asupra performantei surprinzatoare a unei melodii lansate in urma cu sase luni. La scurt timp dupa, Business Insider a confirmat popularitatea cantecului cu alte cateva statistici [].

A refuzat sa o puna domnisoara de onoare pe cea mai buna prietena. Cand i-a spus motivul, aceasta a inceput imediat sa planga

Nuntile au darul de a scoate si ce e mai urat din oameni. Este si cazul urmator. O mireasa a refuzat sa o puna domnisoara de onoare pe cea mai buna prietena a sa. Cand i-a explicat decizia, aceasta.

VIDEO Comandantul Fortelor Terestre SUA in Europa, impresionat de Armata Romana dupa exercitiul de trecere a Dunarii: Lucrez in armata de 37 de ani, iar aceasta a fost cea mai bine organizata si executata traversare a unui curs de apa pe care am vazut-o

Peste 1. 500 de militari romani, 100 de miitari americani si 400 de mijloace tehnice de lupta au pareticipat duminica la un exercitiu de fortare a unui curs major de apa, pe bratul Borcea al Dunarii. Dupa finalizarea exercitiului generalul Ben Hodges, comandantul Fortelor Terestre SUA in Europa s-a declarat impreisonat de desfasurarea acestuia: Lucrez in armata de 37 de ani iar aceasta a fost cea mai bine organizata si executata traversare a unui curs de apa pe care am vazut-o vreodata.

Concurs: Cea mai frumoasa ie

Concursul Cea mai frumoasa IE va avea loc in cadrul celei de-a XIII-a editii a Festivalului Valea Muresului cu tema Traditia continua!, care se va desfasura la Rastolita in perioada 29-30 iulie. Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Mures, Muzeul de Etnografie si Arta Populara Targu-Mures si Centrul Creatiei Populare Mures, in scopul promovarii modelelor autentice.

Romania a inregistrat a treia cea mai scazuta inflatie anuala din UE in iunie

Romania a inregistrat a treia cea mai scazuta inflatie anuala in iunie din Uniunea Europeana, de 0,7%. La nivelul UE si al zonei euro a avut loc o incetinire a indicatorului, potrivit datelor publicate luni de Eurostat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )