Libnet.ro
UNICEF

13:30

Hanibal Dumitrascu Detalii despre ULTIMUL drum intr-un mesaj EMOTIONANT transmis de fiica sa (FOTO)

B1 B1,
Hanibal Dumitrascu Detalii despre ULTIMUL drum intr-un mesaj EMOTIONANT transmis de fiica sa (FOTO)

Hanibal Dumitrascu s-a stins din viata la varsta de 54 de ani. Cei care doresc sa-si ia ramas bun o pot face pana marti. Trupul psihologului a fost depus la Biserica Acoperamantul Maicii Domnului, strada. continuă pe B1

Cand si unde va fi inmormantat Hanibal Dumitrascu

Hanibal Dumitrascu a murit duminica, dupa ce joia trecuta i s-a facut rau pe strada si a ajuns la spital. Psihologul va fi condus pe ultimul drum marti, 22 mai, la Cimitirul Sf. Vineri. Cei care vor.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Hanibal Dumitrascu: A suferit un atac cerebral

Cunoscutul psiholog Hanibal Dumitrascu se afla in continuare in stare grava in spital. Conform unor surse medicale, acesta a suferit un atac cerebal in timp ce se afla pe strada, scrie RTV. Acesta a fost.

Bogdan Chirieac, despre Hanibal Dumitrascu

Analistul politic Bogdan Chirieac, care l-a cunoscut pe profesorul Hanibal Dumitrascu si in afara platourilor de televiziune, spune ca acesta era un om urias din toate punctele de vedere: Am avut privilegiul.

Val Valcu, despre Hanibal Dumitrascu

Val Valcu, jurnalistul care a realizat primul interviu din presa cu profesorul Hanibal Dumitrascu, a spus la Antena 3 ca acesta a fost un aparator al democratiei si un inamic al abuzurilor din regimul.

Hanibal Dumitrascu a murit - Biografie

Hanibal Dumitrascu a murit. Hanibal Dumitrascu a lasat in urma sa trei fete: pe sotia sa si pe cele doua fiice gemene. Cele trei nu au plecat nicio clipa de langa acesta, sperand ca va rezista.

De ce A MURIT, de fapt, Hanibal Dumitrascu: Cauzele, INCREDIBILE!

Cunoscutul psiholog Hanibal Dumitrascu, a incetat din viata duminica dupa-amiaza. Din primele informatii, se pare ca a suferit un atac cerebral. Dumitrascu fusese transportat de urgenta la.

Hanibal Dumitrascu, operat de urgenta! Psihologul se zbate intre viata si moarte

Psihologul Hanibal Dumitrascu a fost transportat de urgenta la spital, joi seara, dupa ce i s-a facut rau pe strada. A fost operat de medici, dar starea lui ramane in continuare una grava. Dumitrascu a.

Psihologul Hanibal Dumitrascu a murit! Cum arata cele doua fiice ale sale - FOTO

Psihologul Hanibal Dumitrascu a murit duminica, la varsta de 54 de ani. Acesta a murit in spital, dupa ce joi a fost transportat de urgenta la Spitalul Universitar din cauza ca i s-a facut rau pe strada. Se.

Hanibal Dumitrascu a murit. Psihologul suferise un accident vascular zilele trecute

Psihologul Hanibal Dumitrascu a murit duminica la Spitalul Universitar din Bucuresti. Acesta suferise un accident vascular zilele trecute, fiind internat de urgenta joi dupa-amiaza, scrie realitatea. net.

Hanibal Dumitrascu a murit

Hanibal Dumitrascu, reputatul psiholog, s-a stins din viata duminica. El fusese operat de urgenta la Spitalul Universitar din Bucuresti, dupa ce joi dupa-amiaza i s-a facut rau pe strada. Acesta ar fi suf.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )