Libnet.ro
UNICEF

22:30

Haos la granita Greciei. Sunt deschise mai multe puncte vamale, sunt testati doar turistii romani

România Liberă România Liberă,
Haos la granita Greciei. Sunt deschise mai multe puncte vamale, sunt testati doar turistii romani

Datele oficiale, care sustin ca se poate intra in Grecia printr-un singur punct vamal dar ca romanii. continuă pe România Liberă

Haos la granita Greciei. Sunt deschise mai multe puncte vamale, sunt testati doar turistii romani

Datele oficiale, care sustin ca se poate intra in Grecia printr-un singur punct vamal dar ca romanii.

TAROM reia mai multe zboruri. Iata care sunt rutele unde pot calatori romanii!

TAROM va avea, incepand de miercuri, 1 iulie, mai multe zboruri comerciale operare fara restrictii) spredinspre Grecia, spun reprezentantii companiei pe pagina de Facebook.

Val de contestatii la Bacalaureat 2020. Cele mai multe cereri de recorectare, depuse la Romana

Foarte multi elevi au decis sa conteste notele primite in cadrul examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020. Cele mai multe cereri de recorectare au fost depuse la Limba si Literatura Romana.

Tarom va opera de la 1 iulie mai multe zboruri comerciale spre Grecia

Compania aeriana nationala Tarom va opera, incepand de miercuri, 1 iulie, mai multe zboruri comerciale spre si dinspre Grecia, fara restrictii, a anuntat compania pe pagina sa de Facebook.

Firma de salubritate care a transformat in patinoar mai multe artere din Sectorul 2, amendata de Brigada Rutiera

Firma de salubritate din Sectorul 2 al Capitalei care a asigurat dezinfectia arterelor cu o substanta alunecoasa, fapt care a generat mai multe evenimente rutiere in zona Pietei Delfinului, a fost amendata de Brigada Rutiera.

IN CONTEXTUL SITUATIEI CREATE LA GRANITA GRECIEI S-a creat un nou flux pentru masinile inmatriculate in UE

MAE anunta ca s-a creat un flux separat pentru masinile inmatriculate in statele UE, la intrarea in Grecia. Autoritatile din Grecia cauta si alte solutii pentru ca oamenii sa nu mai stea ore in sir la coada, conform Digi24.

Explozie puternica in capitala Iranului, a doua in mai putin de o saptamana. Mai multe persoane sunt INTEROGATE. Bilantul total al victimelor (VIDEO)

E stare de alera in Iran dupa ce o explozie puternica la o clinica din Teheran a ucis 19 persoane, marti seara. Patru persoane sunt interogate miercuri, potrivit site-ului oficial al televiziunii de stat, citate.

Cod portocaliu de inundatii pe Prut si cod galben pe mai multe rauri din Transilvania si Banat

O noua avertizare hidrologica COD PORTOCALIU si COD GALBEN emisa joi de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). Bazinele hidografice afectate sunt Viseu, Iza, Tur, Somes, Crasna,.

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020: Cea mai mica rata de promovare din ultimii ani, dar cele mai multe medii de 10 Topul liceelor de 10 din Bucuresti

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020 este ca, desi rata de promovare, inainte de contestatii, este de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani - in acest an au fost cele mai multe medii de 10. Mai exact, 232 de elevi au obtinut media 10, inainte de contestatii, fiind cele mai multe medii de 10 obtinute la bacalaureat in ultimii 17 ani.

N-am stiut cum arata pixurile-spion, recunoaste sefa invatamantului din judetul cu cele mai multe fraude la BAC

Judetul Valcea a inregistrat in acest an cateva recorduri negative la sesiunea din iunie a examenului de bacalaureat: cea mai mica rata a promovarii si cei mai multi elevi eliminati din examen din cauza tentativelor de frauda.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2671 seconds )