Libnet.ro
UNICEF

15:00

Harta tutunului: romanii dau tot mai multi bani pe tigari. Campionii fumatului sunt bucurestenii si banatenii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Harta tutunului: romanii dau tot mai multi bani pe tigari. Campionii fumatului sunt bucurestenii si banatenii

Fumatorii isi consuma aproximativ 5% din bugetul lunar pentru a cumpara tigari, sumele fiind in usoara crestere in 2015 fata de 2014. In Bucuresti si in vestul tarii se cheltuiesc cei mai multi bani pentru tutun, iar in Moldova si in Oltenia - cei mai. continuă pe Wall-Street Ro

Bucurestiul, primul loc intr-un top al destinatiilor de vacanta europene care atrag tot mai multi turisti: Un oras vibrant

Capitala Romaniei figureaza in fruntea unui clasament al destinatiilor turistice europene pentru care interesul turistilor a crescut constant in ultimii ani, top realizat de publicatia britanica Metro. Printre recomandari se mai numara si orase din.

Din ce in ce mai multi bani falsi pe piata, avertizeaza BNR

Numarul de bancnote falsificate a crescut, anul trecut, cu 70% fata de 2014, pana la 4. 479, iar cele mai multe au fostdepistate in circulatie, scrie Adevarul. Bancnota de 100 de lei.

Tot mai multi straini vor sa traiasca in Romania

Numarul solicitarilor de cetatenie romana a inregistrat o crestere semnificativa din 2015, a declarat joi presedintele Autoritatii Nationale pentru Cetatenie, Iulia Malina Ciobanu, citata de Agerpres.

UR Browser vrea sa se bata cu Chrome si Firefox si la el au lucrat mai multi romani

AdaptiveBee, un startup franco-roman, lanseaza pentru downloadUR Browser, un produs aflat momentan in stadiu beta, la care s-a lucrat intens in ultimul an. La UR Browser au lucrat si mai multi romani. UR Browser, disponibil pentru download gratuit, reuneste tehnologia si continutul digital intr-un navigator de Internet construit special pentru categoria tot mai mare a [].

Transelectrica: Furtunile au doborat mai multi stalpi din reteaua de transport a energiei electrice in judetul Mures. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Transelectrica a anuntat mart ca in data de 19 iunie 2016, in urma unei furtuni puternice, mai multi stalpi de inalta tensiune au cazut la pamant. Inainte de acest anunt, pe pagina de Facebook a Energy For Romania au fost postate mai multe poze cu stalpii cazuti. Vezi FOTO atasat). Surse din domeniul energetic au declarat pentru HotNews. ro ca, in mod normal, acesti stalpi nu ar fi trebuit sa se prabuseasca, insa s-a ajuns intr-o asemenea situatie din cauza lipsei investitiilor adecvate, reteaua fiind veche de peste 40 de ani. Vezi ce arata si un document obtinut de HotNews. ro.

Ce si cat fumeaza romanii. Harta consumului de tutun, pe regiuni - INFOGRAFIE

Fumatorii isi consuma aproximativ 5% din bugetul lunar pentru a cumpara tigari, sumele fiind in usoara crestere in 2015 fata de 2014. in Bucuresti si in vestul tarii se cheltuiesc cei mai multi bani pentru tutun, iar in Moldova si in Oltenia - cei mai putini, arata statisticile oficiale.

Bucurestiul, primul loc intr-un top al destinatiilor de vacanta europene care atrag tot mai multi turisti: un oras vibrant, numit odata Parisul din Est

Capitala Romaniei figureaza in fruntea unui clasament al destinatiilor turistice europene pentru care interesul turistilor a crescut constant in ultimii ani, top realizat de publicatia britanica Metro. Printre recomandari se mai numara si orase din Muntenegru si Slovacia.

Judetele in care romanii traiesc cel mai mult

Dupa criteriul sperantei de viata la nastere denumita si durata medie de viata), judetul Valcea este la un pol, iar Satu Mare la celalalt. Valcenii au o speranta de 77,93 de ani, iar satmarenii de 73,1 ani, se arata intr-o cercetare a Statisticii,obtinuta de HotNews. ro. Capitala, in ciuda nivelului ridicat de stres si a poluarii, este pe locul al doilea in privinta duratei medii a vietii: 77,9 ani. Chiar daca speranta de viata la nastere reflecta gradul de dezvoltare, evolutia acestui indicator este conditionata mai degraba de stilul de viata, de starea de sanatate, de alimentatie si de nivelul educatiei sanitare, decat de conditiile economico-sociale. Fata de 1970, cand durata medie a vietii era de 67. 3 ani, in prezent media acestui indicator este de 75. 47 de ani.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )