Libnet.ro
UNICEF

22:30

Judetele in care romanii traiesc cel mai mult

Hotnews Hotnews,
 Judetele in care romanii traiesc cel mai mult

Dupa criteriul sperantei de viata la nastere denumita si durata medie de viata), judetul Valcea este la un pol, iar Satu Mare la celalalt. Valcenii au o speranta de 77,93 de ani, iar satmarenii de 73,1 ani, se arata intr-o cercetare a Statisticii,obtinuta de HotNews. ro. Capitala, in ciuda nivelului ridicat de stres si a poluarii, este pe locul al doilea in privinta duratei medii a vietii: 77,9 ani. Chiar daca speranta de viata la nastere reflecta gradul de dezvoltare, evolutia acestui indicator este conditionata mai degraba de stilul de viata, de starea de sanatate, de alimentatie si de nivelul educatiei sanitare, decat de conditiile economico-sociale. Fata de 1970, cand durata medie a vietii era de 67. 3 ani, in prezent media acestui indicator este de 75. 47 de ani. continuă pe Hotnews

Londra, destinatia pentru care romanii fac cele mai multe rezervari de pe mobil

Londra Marea Britanie) este destinatia cea mai rezervata de pe dispozitive mobile de catre calatorii romani in prima jumatate a anului dupa cum era si in aceeasi perioada a lui 2015), arata un studiu Tripsta .

Cum se anunta vremea pana la sfarsitul verii. Ce regiuni vor fi parjolite de seceta, unde si cand va ploua cel mai mult

Ultimele doua luni de vara se anunta fierbinti, cu putine precipitatii. Aceasta este estimarea specialistilor care spun ca temperaturile se vor situa insa in mediile anuale din ultimii ani.

Oradea are cel mai nou complex termal cu 10 tobogane si piscina cu valuri, renascut dintr-un strand public

Oradea are, din mai, cel mai nou aquapark din tara, un complex termal care a renascut dintr-un strand public. Iata cum arata unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Romania, dupa o investitie de 88 milioane lei.

Francezul Coman are cel mai rapid sprint de la EURO

Mijlocasul francez Kinglsey Coman a fost inregistrat cu cel mai rapid sprint dintre jucatorii care au evoluat pana acum la turneul final EURO 2016.

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si nu foloseste deloc tehnologii americane

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si este produs integral din cipuri fabricate pe plan local, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

In vizita la Schneider Electric: un sediu in care conceptul eco se imbina in cel mai mic detaliu

Schneider Electric Romania, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii tehnologice la nivel global, a fost primul chirias al unuia dintre cele mai noi proiecte de birouri din zona Barbu Vacarescu Floreasca, ocupand peste 3. 000 mp ai.

Warcraft a devenit cel mai profitabil film realizat dupa un joc

Warcraft este un film unic din multe puncte de vedere, iar fanii jocurilor Blizzard cu acelasi nume se pare ca l-au apreciat suficient de mult incat l-au ajutat sa depaseasca anumite recorduri. in Statele Unite, lung metrajul Warcraft nu a facut neaparat valuri la box office, dar in China, a devenit un subiect de mandrie [].

Cel mai ciudat zvon despre iPhone 7! Romanii isi vor dori cu siguranta un astfel de telefon

IPhone 7 incepe sa sune din ce in ce mai bine in teorie, desi nu suntem foarte siguri cate din aceste zvonuri se vor confirma in toamna, cand noul smartphone va ajunge la primii utilizatori, scrie publicatia.

Tricolorii isi asuma vina in urma rezultatelor dezamagitoare de la EURO. Torje: Este mai mult decat trist, este rusinos ceea ce s-a intamplat si tot ceea ce am facut la acest Campionat European

Romania a pierdut orice sansa de a merge in optimi dupa infrangerea rusinoasa din meciul cu Albania din ultimul meci al grupei A de le Campionatul European. Daca inaintea acestui.

Ce a facut o femeie dupa ce a aflat cel mai ascuns secret al iubitului ei. Imaginile i-au socat pe politisti

O femeie care a aflat ca iubitul are HIV a avut o reactie extrem de violenta care a bagat-o pe ea la puscarie, iar pe el la spital. Suparata ca i-a ascuns boala, Misty Lee Wilke, din Arizona, SUA, s-a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2324 seconds )