Libnet.ro
UNICEF

19:30

Hidroelectrica a fost anul trecut cel mai mare producator de electricitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hidroelectrica a fost anul trecut cel mai mare producator de electricitate

Hidroelectrica a fost anul trecut cel mai mare producator de energie electrica la nivel national, cu o cota de piata de 28,2%, devansand Complexul Energetic Oltenia, care fusese lider pe aceasta piata in anul precedent, arata datele publicate de Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE). continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare concurs de desen din Romania revine la East European Comic Con

Dupa succesul de anul trecut, Faber-Castell va organiza inca o data cel mai mare concurs de desen din Romania. Astfel, in perioada 9-11 mai la Romexpo, doritorii isi vor putea exersa si etala talentul, viziunea si creativitatea pe tema Supereroi si mediul inconjurator. Startul concursului se va da vineri, 9 mai, ora 16:00 si se va incheia duminica, 11 mai, ora 12:00. Asadar, concurentii trebuie sa realizeze un personaj original pe tema mentionata pe parcursul a 2 zile, in spatiul special amenajat din cadrul East European Comic Con. Participantii vor putea folosi ustensilele profesionale de arta oferite de standul Faber-Castell, dar si materiale proprii in cazul in care doresc sa le aduca.

Valoarea tranzactiilor imobiliare a depasit in primul trimestru nivelul din intreg anul trecut. Cele mai mari transferuri: Upground si Innovations

Valoarea tranzactiilor cu proiecte imobiliare din Romania a crescut spectaculos in primul trimestru, la 303 milioane de euro, depasind nivelul din intreg anul trecut, piata locala plasandu-se pe pozitia a treia in Europa Centrala si de Est, dupa Polonia si Rusia.

In vizita la cel mai mare proiect rezidential din sectorul 5: ce planuri sunt la Confort Urban Rahova

Sectorul 5 a fost in perioada de boom cel mai ocolit sector din Capitala la capitolul mari investitii imobiliare, inclusiv pe segmentul rezidential. In ciuda auspiciilor negative si a reticentei fata de zona, in Rahova a fost demarat in 2012 cel mai.

Cel mai mare ORAS din lume va avea de cinci ori populatia Romaniei. in ce tara se va naste

Autoritatile chineze planuiesc sa realizeze un nou megalopolis, cu caracteristici nemaiintalnite pana acum - 100 de milioane de locuitori, o suprafata mai mare decat state ca Uruguay sau Senegal si o.

in vizita la cel mai mare proiect rezidential din sectorul 5: ce planuri sunt la Confort Urban Rahova

Sectorul 5 a fost in perioada de boom cel mai ocolit sector din Capitala la capitolul mari investitii imobiliare, inclusiv pe segmentul rezidential. In ciuda auspiciilor negative si a reticentei fata de zona, in Rahova a fost demarat in 2012 cel mai mare proiect rezidential din sector, care a reusit sa atraga sute de cumparatori, anul trecut ansamblul rezidential ajungand in top proiecte din Bucuresti, cu vanzari de 350 de unitati locative.

Cel mai mare parc din Targoviste va avea un orasel al copiilor

Parcul Chindiei din Targoviste a fost pregatit pentru sezonul cald. Pe langa primenirile de rigoare vopsit banci, schimbat cosuri de gunoiu si stalpi de iluminat), autoritatile s-au gandit si la cei mici, pentru care vor sa construiasca un orasel numai al lor.

Cine aduce valuta in Romania? Judetele cu cele mai mari exporturi. Cel mai mare deficit comercial il are Capitala

13 judete din tara noastra importa mai mult decat exporta, in vreme ce celelalte sunt pe excedent comercial, potrivit datelor furnizate de INS. Argesul de pilda e judetul cu cel mai mare excenedent comercial, in vreme ce Capitala este campioana deficitului, ea importand cu peste 612 milioane mai mult decat valoarea exporturilor. Problema noastra nu este insa deficitul ori excedentul, cat faptul ca exportam marfuri cu valoare adaugata mica si importam produse cu valore adaugata ridicata cu foarte putine exceptii). De pilda exportam mere brute si importam gem de mere. Sau exportam lemn brut si importam produse fabricate din lemn si mobilier. Ce anume intra in tara, judet cu judet, ce iese din tara ca export si cum influenteaza cursul de schimb comertul exterior al judetelor Romaniei?.

Tensiunile din Ucraina au dus la favorizarea activelor de refugiu. Aurul se tranzactioneaza la cel mai mare nivel din ultimele trei saptamani

Perechea EUR/USD a deschis saptamana la 1. 3843 si se tranzactioneaza aproape de acest nivel. Readucerea in atentie a unei politici de relaxare monetara de catre BCE va pune presiune pe moneda europeana, insa este probabil ca investitorii sa astepte mai degraba actiunea din spatele anuntului verbal. In zona Europei emergente valutele CEE4 - Polonia, Ungaria, Slovacia si Cehia- sunt mai slabe in raport cu euro, in contextul inflamarii conflictului din Ucraina. Leul se tranzactiona la in jurul nivelului 4. 4660/EUR, se arata intr-o nota a Piraeus Bank transmisa luni.

Rata somajului din 2013: 7,3%. Somajul a afectat in masura mai mare absolventii invatamantului mediu si scazut

Rata somajului a fost anul trecut de 7,3%, in crestere fata de anul precedent 7,0%), a transmis joi Statistica. Potrivit aceleiasi surse, in anul 2013 populatia activa a Romaniei era de 9,97 milioane persoane, din care 9,24 milioane persoane ocupate si 730. 000 mii someri. Somajul a afectat in masura mai mare absolventii invatamantului mediu si scazut, pentru care rata somajului a fost de 7,9%, respectiv 6,9%, mai mare comparativ cu rata inregistrata pentru somerii cu studii superioare 5,8%), au mai transmis joi statisticienii. Vezi in text cum arata distributia somerilor pe judete.

125 de ani de la nasterea lui Charlie Chaplin, cel mai mare Vagabond al cinematografiei mondiale

Astazi se implinesc 125 de ani de la nasterea lui Charlie Chaplin, unul dintre cele mai mari simboluri ale cinematografiei. Pe 2 februarie, lumea artistica a celebrat un secol de la debutul in film al actorului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )