Libnet.ro
UNICEF

16:30

in vizita la cel mai mare proiect rezidential din sectorul 5: ce planuri sunt la Confort Urban Rahova

Adevărul Adevărul,
in vizita la cel mai mare proiect rezidential din sectorul 5: ce planuri sunt la Confort Urban Rahova

Sectorul 5 a fost in perioada de boom cel mai ocolit sector din Capitala la capitolul mari investitii imobiliare, inclusiv pe segmentul rezidential. In ciuda auspiciilor negative si a reticentei fata de zona, in Rahova a fost demarat in 2012 cel mai mare proiect rezidential din sector, care a reusit sa atraga sute de cumparatori, anul trecut ansamblul rezidential ajungand in top proiecte din Bucuresti, cu vanzari de 350 de unitati locative. continuă pe Adevărul

In vizita la cel mai mare proiect rezidential din sectorul 5: ce planuri sunt la Confort Urban Rahova

Sectorul 5 a fost in perioada de boom cel mai ocolit sector din Capitala la capitolul mari investitii imobiliare, inclusiv pe segmentul rezidential. In ciuda auspiciilor negative si a reticentei fata de zona, in Rahova a fost demarat in 2012 cel mai.

Cel mai mare concurs de desen din Romania revine la East European Comic Con

Dupa succesul de anul trecut, Faber-Castell va organiza inca o data cel mai mare concurs de desen din Romania. Astfel, in perioada 9-11 mai la Romexpo, doritorii isi vor putea exersa si etala talentul, viziunea si creativitatea pe tema Supereroi si mediul inconjurator. Startul concursului se va da vineri, 9 mai, ora 16:00 si se va incheia duminica, 11 mai, ora 12:00. Asadar, concurentii trebuie sa realizeze un personaj original pe tema mentionata pe parcursul a 2 zile, in spatiul special amenajat din cadrul East European Comic Con. Participantii vor putea folosi ustensilele profesionale de arta oferite de standul Faber-Castell, dar si materiale proprii in cazul in care doresc sa le aduca.

Cea mai mare piata futures din lume, actionata in instanta

CME Group Inc. CME), compania care detine cea mai mare piata futures din lume, a fost actionata in instanta de trei utilizatori ai sai, care pretind ca aceasta le-a permis traderilor de inalta frecventa HFT) accesul la informatiile privind comenzile clientilor inaintea participantilor la piata.

Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv din lume

Pugilistul american Floyd Mayweather este cel mai bine platit sportiv din lume potrivit unui raport dat publicitatii de ESPN.

Cel mai mare ORAS din lume va avea de cinci ori populatia Romaniei. in ce tara se va naste

Autoritatile chineze planuiesc sa realizeze un nou megalopolis, cu caracteristici nemaiintalnite pana acum - 100 de milioane de locuitori, o suprafata mai mare decat state ca Uruguay sau Senegal si o.

Tensiunile din Ucraina au dus la favorizarea activelor de refugiu. Aurul se tranzactioneaza la cel mai mare nivel din ultimele trei saptamani

Perechea EUR/USD a deschis saptamana la 1. 3843 si se tranzactioneaza aproape de acest nivel. Readucerea in atentie a unei politici de relaxare monetara de catre BCE va pune presiune pe moneda europeana, insa este probabil ca investitorii sa astepte mai degraba actiunea din spatele anuntului verbal. In zona Europei emergente valutele CEE4 - Polonia, Ungaria, Slovacia si Cehia- sunt mai slabe in raport cu euro, in contextul inflamarii conflictului din Ucraina. Leul se tranzactiona la in jurul nivelului 4. 4660/EUR, se arata intr-o nota a Piraeus Bank transmisa luni.

Emil Boc, cel mai pregatit sa candideze din partea dreptei la prezidentiale

Fostul premier Emil Boc este omul politic cel mai pregatit sa reprezinte dreapta la alegerile preziden and tiale din toamna a declarat presedintele Traian Basescu, in cadrul unei emisiuni a televiziunii Digi24.

125 de ani de la nasterea lui Charlie Chaplin, cel mai mare Vagabond al cinematografiei mondiale

Astazi se implinesc 125 de ani de la nasterea lui Charlie Chaplin, unul dintre cele mai mari simboluri ale cinematografiei. Pe 2 februarie, lumea artistica a celebrat un secol de la debutul in film al actorului.

Piata auto a inregistrat cea mai mare crestere din 2007 pana in prezent

Vanzarile de autoturisme si vehicule comerciale noi pe piata romaneasca s-au cifrat la 18. 941 unitati in primul trimestru din 2014, in crestere cu 21,7% fata de perioada similara a anului trecut, aceasta fiind cea mai mare crestere inregistrata din 2007 si pana in prezent, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Cel mai sexy ofiter de securitate din lume!

Metroul din Sao Paulo, Brazilia, a devenit un adevarat punct de atractie turistica, dupa ce Guilherme Leao, un tanar de 22 de ani care lucreaza acolo, a fost votat drept cel mai sexy ofiter de securitate din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )