Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actualizarea Instagram care-ti rezolva cea mai enervanta dilema

Playtech Playtech,
Actualizarea Instagram care-ti rezolva cea mai enervanta dilema

Instagram este o retea sociala incredibil de populara si primeste des actualizari pentru a rezolva tot felul de probleme. La fel ca Facebook sau WhatsApp, Instagram se numara printre serviciile online detinute de Mark Zuckerberg care se afla intr-o permanenta evolutie. incercand sa atraga o mare masa de utilizatori si sa nu-i piarda pe cei []. continuă pe Playtech

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii, dezvaluie: Colegelor le e frica de mine. Nu sunt cea mai placuta persoana!

Cristina Neagu, de trei ori cea mai buna handbalista a lumii, in 2010, 2015 si 2016, a venit in aceasta vara la CSM Bucuresti.

Cea mai bantuita inchisoare din Marea Britanie primeste oaspeti peste noapte

Inchisoarea Shepton Mallet a fost gazda unor executii brutale si i-a incarcerat pe unii dintre cei mai periculosi oameni. Acum, inchisoarea, descrisa ca fiind cea mai bantuita, primeste oaspeti peste noapte, noteazaMirror.

Ajutoare financiare de la Guvern. Maramuresul a primit cea mai mare suma pentru despagubiri

Peste 36 de milioane lei au fost alocate de guvern pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse de furtuni, printr-o hotarare adoptata in sedinta de ieri, 21 septembrie. Judetul Maramures a primit cea mai mare suma, potrivit cifrelor furnizate de Institutia Prefectului Maramures. Celelate judete, insa, au primit suplimentari ale sumelor de la bugetul MAI.

Tudorel Toader: Sper ca MCV-ul sa fie ridicat in 2019. Fiecare dintre cele 12 recomandari sunt n cea mai mare parte ndeplinite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca spera ca pana in 2019, cand Romania va detine presedintia Consiliului Uniunii Europene, MCV-ul sa fie ridicat, pentru ca fiecare dintre cele 12 recomandari sunt in cea mai mare parte indeplinite, relateaza Agerpres.

ANM: Cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7; averse si vreme rece in cea mai pare parte a tarii pana sambata la ora 21.00

ANM a emis o atentionare de cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7 de vineri de la ora 15:00 pana sambata la ora 10:00. De asemenea, pentru cea mai mare parte a tarii sunt anuntate averse torentiale, racire a vremii si.

A murit cea mai bogata femeie din lume

Liliane Bettencourt, cea mai bogata femeie din lume, a incetat din viata. Aceasta a fost mostenitoarea unui cunoscut grup de cosmetice. Liliane Bettencourt, care avea 94 de ani, a decedat in noaptea.

Liliane Bettencourt, proprietara companiei LOreal si cea mai bogata femeie din lume, a murit

Liliane Bettencourt, principalul actionar al companiei LOreal, a decedat, joi, la varsta de 94 de ani, scrie euronews. com. Liliane a fost cea mai bogata femeie din lume, cu o avere de peste 37.

intrebarea care a innebunit internetul. Care dintre femei este cea mai tanara? - FOTO

Daca este sa le privim de la spate, cele patru femei din imaginea de mai sus nu par sa aiba mai mult de 30 de ani. Adevarul este insa altul. Cele patru femei cu varste cuprinse intre 45 si 54.

Coreea de Nord ameninta SUA cu cea mai puternica DETONARE a unei bombe cu hidrogen

Coreea de Nord poate efectua cel mai puternic test al unei bombe cu hidrogen in Oceanul Pacific in una din actiunile sale posibile de cel mai inalt nivel impotriva Statelor Unite, a.

Cea mai tare versiune are 370 CP. Cat costa noua masina pe care Kia o lanseaza in Europa

A debutat oficial la inceputul acestui an, insa nimeni nu a intalnit-o pana acum pe strazi. Vestea buna este ca a mai ramas extrem de putin timp pana la acel moment.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )