Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vinul care va disparea din Romania. De ce tot mai putini fermieri il produc, de fapt, si cat e de faimos

Playtech Playtech,
Vinul care va disparea din Romania. De ce tot mai putini fermieri il produc, de fapt, si cat e de faimos

Romania este la un pas sa isi mai piarda inca o faramana din istorie si identitate. Fermierii din tara isi striga disperarea. Tot mai putini dintre ei mai reusesc sa produca unul dintre cele mai iubite si consumate soiuri de vin romanesc. De ce este pe cale de disparitie? Vinul care o sa dispara din . continuă pe Playtech

Orasul din Romania unde a fost gasita cea mai mare comoara. Cat aur a fost descoperit

Una dintre cele mai mari comori descoperite vreodata in Romania a fost scoasa la lumina, accidental, de inundatii. Oamenilor nu le-a venit sa creada cat aur au gasit! Cea mai mare comoara din Romania, gasita de pescari. Cat aur au pescuit Filmele si legendele americane sunt pline de aventuri ale vanatorilor de comori, insa putini .

Doliu in randul actorilor din Romania! O mare valoare ne-a parasit: il iubea tot orasul

Este veste neagra pentru cei care l-au cunoscut pe cel mai longeviv actor al Teatrului de Stat Constanta, pe nume Alexandru Mereuta. Acesta a murit la varsta de 93 de ani. Doliu in randul actorilor din Romania! Acesta a avut sansa de la lega o pretenie solida cu legendarul actor Toma Caragiu si era foarte .

Condimentul din bucatarie care iti provoaca foame, tot timpul. Greseala majora pe care toti romanii o fac

Un anumit condiment cu care cei mai multi exagereaza in preparate nu ti aduce deloc beneficii. Ce greseala majora fac gospodinele de dragul placerilor si obiceiurilor celor dragi? Acestea prepara mancarurile la comanda membrilor familiei, dar trebuie sa foloseasca diferit un ingredient. Ingredientul din bucatarie care iti provoaca mereu foame. Gospodinele trebuie sa renunte la .

CORONAVIRUS |OMS: Tot mai multe persoane cu varsta cuprinsa intre 15 si 49 de ani, testate pozitiv

Epidemiologul de la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), Maria Van Kerkhove, a declarat, miercuri, ca media de varsta a persoanelor infectate cu noul coronavirus a scazut, tot mai multe persoane cu varsta.

Firma din Romania care a avut cei mai multi angajati in 2019. Este total neasteptat

Schimbare in economie. Magazinele Profi au ajuns sa aiba cei mai multi angajati din economia romaneasca. Astfel, Profi a depasit uzina Dacia de la Mioveni, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului. S-a intors roata. Ce firma a avut cei mai multi angajati in anul 2019. A depasit chiar si uzinele Dacia Astfel, Profi a .

Crestere brusca a numarului de alegatori la Ceru Bacainti (Alba), una dintre cele mai pustii comune din Romania. Mare parte din votanti sunt flotanti

In comuna Ceru Bacainti, din judetul Alba, una dintre cele mai pustii comune din Romania, in care mai sunt aproximativ de 250 de persoane, dintre care doar 214 cu drept de vot s-a inregistrat in ultima.

Cel mai nou cuplu celebru din Romania: milionarul de 22 de ani si vloggerita cu un succes nebun pe Instagram

Cel mai nou cuplu din Romania este compus dintr-un milionar si o vloggerita celebra pe Instagram. Unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley s-a indragostit lulea de prima vloggerita din Romania, care a atras un milion de urmaritori pe pagina personala de Instagram. Un tanar milionar, apropiat de-al sefului Facebook si Apple, se .

Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din instagram. Surprize in top

Sa fii influncer nu doar ca este la moda, dar este si o sursa de bani. Iar asta pentru ca o anumita persoana care are multi urmaritori reuseste sa determine firmele sa-i de bani de pentru promovare. Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din Instagram Dupa cum spun specialistii, cateva .

Un oras cu mii de locuitori din Romania se inchide din cauza COVID! Restaurantele pun lacatul, scolile trec in scenariul rosu

Noi restrictii intr-un oras din Romania din cauza numarului mare de infectari. Restaurantele si barurile din Siret, judetul Suceava, pun lacatele pe usi pentru mai multe saptamani. Mai mult decat atat, mai multe scoli intra in scenariul rosu. Rata infectarilor aici depaseste 7 cazuri la mia de locuitori.

Noua Casa 2020. Ce avans si ce dobanzi iti cer bancile din Romania

Noua Casa 2020 a luat startul pe 15 august, iar romanii care doresc sa isi achizitioneze o locuinta au inceput deja sa se intereseze despre conditiile, avansurile si dobanzile cerute de bancile din Romania. Noua Casa 2020. Avans si dobanzi Cele mai importante banci din Romania ofera romanilor posibilitatea de a-si cumpara o locuinta prin .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2777 seconds )