Libnet.ro
UNICEF

00:07

Horoscop 9 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii nu se mobilizeaza si au discutii delicate, iar Leii scapa de o dificultate

Antena3 Antena3,
Horoscop 9 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii nu se mobilizeaza si au discutii delicate, iar Leii scapa de o dificultate

Joi, 9 iulie, este zi cu totul speciala si e bine sa fim atenti si la ce ne spune constiinta sau sufletul, pentru ca exista si un adevar al spiritului nostru, nu doar cel administrativ sau juridic. Ziua ne cere delicatete si toleranta, mai ales daca descoperim ca cineva a fost incorect fata de noi. Iata horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat joi, de Camelia Patrascanu, la Antena 3. continuă pe Antena3

Horoscop 8 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Schimbari de planuri pentru Gemeni, Racii sa fie atenti la partenerul de viata

Spirit de independenta astazi, asa ca vom face lucrurile in stilul nostru si dupa cheful, nostru. Este o zi frumoasa, daca ne dam voie sa avem imaginatie si sa venim cu idei originale. Iata, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat miercuri, de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Horoscop 7 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Oportunitati pentru Tauri, bani pentru Capricorni

O zi buna, marti, 7 iulie, daca suntem si cu ochii pe ceilalti si un pic mai receptivi la ideile care se vehiculeaza. Cuvintele acestei zile sunt libertate, imaginatie si creativitate. Iata, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat marti, de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Horoscop 6 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Pestii au o intalnire de destin, Sagetatorii castiga niste bani

Luni, 6 iulie, este o zi speciala care poate repara multe evenimente din trecut care s-au tot amanat sau incurcat in ultima vreme. Iata, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat luni, de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Horoscop 8 iulie 2020. Varsatorii trec prin clipe tensionate. Berbecii evadeaza

Horoscop 8 iulie 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de miercuri. Aceste zodii vor intampina probleme azi. Vezi daca si tu te afli printre ele.

Horoscop 7 iulie 2020. Leii isi fac planuri de vacanta. Pestii trebuie sa nu mai barfeasca!

Horoscop 7 iulie 2020. Iata care sunt previziunie astrale pentru ziua de marti. Aceste zodii vor avea parte de surprize. Vezi daca te afli printre ele.

Prognoza meteo, azi, 09 iulie 2020. Valorile termice continua sa creasca

Joi, 09 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va fi frumoasa, iar valorile termice continua sa creasca. Astfel ca, maximele sunt cuprinse in general intre 25 si 31.

Prognoza meteo, azi, 08 iulie 2020. Temperaturile vor continua sa scada usor

Miercuri, 08 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie temperaturile vor continua sa scada usor in regiunile sud-estice, dar vor mai creste in restul tarii. Maximele.

Prognoza meteo, azi, 07 iulie 2020. Gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat

Marti, 07 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie, gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat, va fi innorat si va ploua. Temperaturile maxime vor marca o scadere in to.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 IULIE 2020 pentru Zodia Capricorn

Capricornii sunt si ei vedete ca si Racii datorita eclipsei de Luna care s-a format pe 5 iulie si a Lunii noi care se formeaza in Rac. Pe plan sentimental relatia nativilor este pe butuci, ceea ce-i face.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 IULIE 2020 pentru Zodia Scorpion

Nativii au o zi agitata,plina de noi oportunitati. Mare atentie, insa nativii sunt predispusi sa intre in conflict cu ceilalti. Pana pe 12 iulie, scorpioniisunt sfatuiti sa fie atenti la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )