Libnet.ro
UNICEF

19:00

HOROSCOP 10 MAI. Vesti extraordinare pentru o zodie! O mare bucurie e la orizont!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 10 MAI. Vesti extraordinare pentru o zodie! O mare bucurie e la orizont!

Horoscop 10 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. E veselie multa in jurul tau si nu vrei sa te gandesti la nimic trist astazi. Prietenii sunt pe primul loc, incat ai. continuă pe Antena3

HOROSCOP 9 MAI. Vesti excelente pentru trei dintre zodii. Cine se alege cu banii, cine se afirma la job

Horoscop 9 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop9 mai Berbec in acesta perioada acordati o importanta foarte mare relatiei cu prietenii apropiati. Este foarte posibil sa disc.

HOROSCOP 10 mai. Berbecii au o parte de o zi exceptionala. Racii trebuie sa priveasca viata cu realism

Horoscop Berbec. E veselie multa in jurul tau si nu vrei sa te gandesti la nimic trist astazi. Prietenii sunt pe primul loc, incat ai putea sa o tii tot intr-o petrecere alaturi de ei. Esti o.

Vesti bune pentru profesori. Noi modificari in legea educatiei nationale

Vesti bune pentru profesori. Acestia isi vor putea reduce numarul de ore fara a li se diminua salariul. Senatul a adoptat luni un proiect legislativ care prevede ca profesorii sau invatatorii care.

HOROSCOP. Cea mai importanta trasatura a ta, in functie de zodie! Capricornii sunt de admirat, dar a fi Leu e ceva!

Descopera care este cea mai tare calitate a zodiei tale ca sa stii de ce te admira prietenii si cunoscutii tai. Invata sa pui aceasta calitate definitorie in valoare. Berbec Energia debordanta este cea pentru care.

HOROSCOP 7 MAI. Se intampla o minune pentru nativii unei zodii! Bucurie mare!

Horoscop 7 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Daca stai si asculti doar povesti lacrimogene, vei incepe sa scoti si tu la iveala doar frustrari, suparari,.

Vesti proaste pentru pacientii romani! Mai putine servicii medicale gratuite

Ministrul Sanatatii vine cu vesti proaste pentru pacientii romani, cei care sunt asigurati in sistemul public. Pachetul de servicii medicale de baza, cel gratuit, de care beneficiaza acestia, ar putea fi redus. Ministrul Sanatatii revine la o idee mai veche a celor care s-au perindat pe la carma institutiei. E vorba de reducerea pachetului de [] .

Vesti proaste pentru Radu Mazare: anuntul despre extradare facut de consulul onorific din Madagascar

Radu Mazare a fost arestat, miercuri, in Madagascar si va sta in custodia politistilor timp de sase zile. intre timp, de la Bucuresti se fac demersuri pentru a se obtine extradarea lui. Ministrul interimar al Justitiei spunea ca demersurile privind extradarea lui Radu Mazare vor incepe curand, dupa ce toate formalitatile vor fi facute. Aducerea [] .

HOROSCOP 9 MAI. O zodie se bucura de succes. Cresc si ambitiile

Horoscop 9 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop Berbec. Constiinta iti atrage atentia ca faci ceva care nu se cuvine, ceva nepotrivit pentru reputatia, renumele, imaginea ta de om cu.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 9 mai. Vesti bune de la meteorologi

Vremea va continua sa se incalzeasca in cea mai mare parte a tarii, dar valorile termice diurne vor fi in continuare mai scazute decat normele perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 7 mai. Vesti cumplite de la meteorologi

Vremea se va raci accentuat fata de ziua precedenta, devenind deosebit de rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 6 si 16 grade, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )