Libnet.ro
UNICEF

09:30

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE. Berbecii lasa departe ratiunea, Balantele au probleme in cuplu

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 10 OCTOMBRIE. Berbecii lasa departe ratiunea, Balantele au probleme in cuplu

Horoscop10 octombrie Berbec Astazi vrei sa lasi deoparte ratiunea si sa incepi sa adaugi detalii, care nu sunt adevarate, povestilor cu care vrei sa incanti colegii de munca. Nu esti inspirat. continuă pe Antena3

HOROSCOP 10 octombrie. Succes imens pentru una dintre zodii

Horoscop zilnic 10 octombrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 10 octombrie Balanta. Te integrezi foarte bine in grupul larg de persoane care s-a adunat in jurul tau, pentru ca avet.

Horoscop 8 octombrie. Berbecii trebuie sa fie atenti la fiecare miscare, Gemenii pot incheia o afacere

Horoscop8 octombrie Berbec Pentru voi situatia nu este nici excelenta, dar nici ingrijoratoare. De aceea ca e bine sa meditati asupra fiecarei miscari pe care o faceti. Daca riscati ceva, trebuie.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE. Berbecii au o surpriza spre seara, Gemenii sunt admirati

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 6 OCTOMBRIE 2018; Venus in Scorpion este deja retrograd si esti setat sa calatoresti pe aleea amintirilor. Ritmul vietii se mai domoleste putin in urmatoarele 6 saptamani ca sa.

[P] Romnia Recicleaza ajunge din nou n Cluj: Locuitorii din Camarasu recicleaza pe 10 octombrie

Asociatia Environ in parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor SNRB) si Primaria Camarasu organizeaza, miercuri, 10 octombrie o campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice DEEE) si a bateriilor uzate. Programul Romania Recicleaza va ajunge pentru a doua oara in acest an in comuna Camarasu.

Incepand de miercuri, 10 octombrie, timp de patru saptamani consecutive, Adevarul iti aduce cateva dintre cele mai iubite mistere politiste marca Agatha Christie

Seria de carte politista Agatha Christie va fi distribuita pe parcursul lunii octombrie in reteaua de presa impreuna cu ziarul Adevarul, incepand de miercuri, 10 octombrie. Pachetele ziar si carte vor costa 16,99 lei si fiecare dintre acestea se vor putea gasi la chioscuri timp de cate doua saptamani, in limita stocului disponibil.

HOROSCOP cu astrologul Alexandra Coman pentru saptamana 8-14 octombrie. Berbecii si Gemenii se afirma la locul de munca. O saptamana foarte proasta pentru Lei, Fecioare si Sagetatori

in aceasta perioada, 5 octombrie- 16 noiembrie, Venus in retrogradare ne aduce o multime de provocari, mai ales in zona karmica. Sa fiti atenti la zona de unde vine provocarea si in sectorul de via.

HOROSCOP cu Urania in saptamana 7-12 octombrie. Berbecii au chef de distractie, Gemenii au chestiuni de rezolvat cu institutiile statului

Previziuni astrologice pentru perioada 6 12 octombrie 2018. Luna Noua in Balanta. Mercur va intra in zodia Scorpionului. HOROSCOPBerbec HOROSCOPintre 6 si 8 octombrie dimineata,.

HOROSCOP cu Urania pentru toata saptamana 6-12 octombrie. Berbecii au chef de distractie, Gemenii au chestiuni de rezolvat cu institutiile statului

Previziuni astrologice pentru perioada 6 12 octombrie 2018. Luna Noua in Balanta. Mercur va intra in zodia Scorpionului. HOROSCOPBerbec HOROSCOPintre 6 si 8 octombrie dimineata,.

HOROSCOP 9 octombrie. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii!

Horoscop zilnic 9 octombrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 9 octombrie Balanta. Esti obligat sa reactionezi rapid in situatii urgente. Nu ai timp nici sa analizezi situatia, nici .

Horoscop 9 octombrie 2018: Berbecii au o zi plina de provocari, Taurii se trezesc nervosi

Horoscop 9 octombrieBerbec Vei avea parte de o zi plina de provocari. De asemenea, este posibil sa primesti niste vesti descurajatoare, care te vor face furios sau trist. incearca sa-ti pastrezi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )