Libnet.ro
UNICEF

22:15

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE. Racii primesc vesti proaste, Sagetatorii mai trebuie sa astepte pentru a vedea rezultate

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 13 NOIEMBRIE. Racii primesc vesti proaste, Sagetatorii mai trebuie sa astepte pentru a vedea rezultate

Berbec. Te tot intorci cu gandul intr-o perioada de demult, care a devenit o obsesie pentru tine, dar chiar nu ai de ce sa-ti faci atatea griji. Problema respectiva e demult. continuă pe Antena3

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Estimarea PSD la ora 13.00. Vesti proaste pentru doi candidati importanti

Vin vesti proaste pentru o serie de candidati dinspre PSD, acolo unde social-democratii au o estimare a votului pentru ora 13. 00, dezvaluie surse politice pentru Antena.

HOROSCOP rune 13 noiembrie. Sagetatorii cauta raspunsuri, Berbecii isi indeplinesc dorinte

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 13 noiembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Uruz : Tu ai puterea fizica si interioara de a-ti implini toate.

Vesti proaste pentru fumatori. Se scumpesc din nou tigarile

Vesti proaste de la Banca Nationala a Romaniei mai ales pentru fumatori, dar si pentru cei care consuma alcool. Cresc preturile tutunului si alcoolului. Previziunea reiese din ultimul raport publicat de.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Ploua cu bani pentru nativii undei zodii!

Horoscop 12 noiembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 12 noiembrie Berbec iti concentrezi atentia asupra detaliilor si, astfel, reusesti sa rezolvi probleme care la prima.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii!

Horoscop 12 noiembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 12 noiembrie Berbec iti concentrezi atentia asupra detaliilor si, astfel, reusesti sa rezolvi probleme care la prima.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Fecioarele sufera in dragoste, Capricornii gasesc solutii excelente la orice

Berbec. Nu te multumesti cu spatiul stramt in care traiesti, ci visele tale zboara cu mult mai departe de granitele casei, ale orasului, ale tarii tale! Visezi la o.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE. Gemenii au un context astral pozitiv, Pestii se simt obositi

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 11 NOIEMBRIE 2019; Mercur retrograd este in conjunctie pentru ultima data cu Soarele pe anul 2019, fiind un punct puternic de cotitura in astrologie.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE. Gemenii au probleme de sanatate, Fecioarele trebuie sa fie prudente

Berbec Un eveniment aparent minor repune pe tapet conflictul intre generatii. Va poate nemultumi atitudinea conservatoare, care pare sa va tina in loc si sa va franeze un.

Liga a 2-a. Dunarea joaca acasa miercuri, 13 noiembrie, cu FC Arges

IDunarea Calarasi joaca acasa miercuri, 13 noiembrie, de la ora 14. 00, cu FC Arges,in cadrul Ligii a 2-a, scrie arenamedia. ro.

Black Friday la Fashion Days, in 13 noiembrie

Black Friday, cel mai mare eveniment de sale reduceri) al anului la Fashion Days, incepe in dimineata zilei 13 noiembrie, atat in aplicatia mobila, cat si pe fashiondays. ro, potrivit anuntului companiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )