Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 18 IULIE. Ocazie unica pentru Sagetatori, atentionare pentru Scorpioni

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 18 IULIE. Ocazie unica pentru Sagetatori, atentionare pentru Scorpioni

Horoscop 18 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 18 iulie Berbec Astazi vrei sa lasi deoparte ratiunea si sa incepi sa adaugi detalii, care nu sunt adevarate, povestilor cu. continuă pe Antena3

HOROSCOP 18 iulie. Berbecii trebuie sa schimbe anturajul. Leii se comporta exemplar

Horoscop Berbec. Te afli intr-un anturaj preponderent feminin, dar in care nu te simti prea in largul tau, de parca nu s-ar discuta lucruri care sa te intereseze si pe tine. Faci cumva opinie separata, chiar.

HOROSCOP 16 iulie. Leii fug de barfe. Berbecii nu se pot concentra si fac greseli

Horoscop Berbec. Cum sa iti duci cu bine sarcinile la final daca nu te poti concentra eficient si vrei rezultate rapide? Aceasta lipsa de rabdare poate genera erori majore in ceea ce ti-ai propus pentru.

HOROSCOP 16 IULIE. Leii au o stare de bine si muncesc mult, Varsatorii sunt intelepti

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 16 IULIE 2019; astazi este ziua eclipsei partiala de Luna plina in Capricorn, cea de-a doua eclipsa a verii 2019 ! Are loc in cursul noptii de 16 spre 17 iulie.

HOROSCOP 15 IULIE. Leii se remarca prin calitati, Fecioarele au incredere in ele

Berbec. titudinea rigida a unui prieten de langa tine are efecte negative si asupra ta, pentru ca simti imediat starile negative ale celor din jur. Devii si tu la fel de sensibil, de.

HOROSCOP 17 IULIE. Balantele au parte de conflicte, Gemenii simt nevoia de mai multa iubire

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 17 IULIE 2019; Venus care inca e in Rac pana saptamana viitoare si raspunde de relatiile noastre si de tot ce iubim este azi in opozitie cu Saturn, lordul karmei.

HOROSCOP 15 IULIE. Leii au parte de surprize placute, Berbecii interactioneaza productiv

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 15 IULIE 2019; Luna este azi in Capricorn si incepem saptamana de foc ce contine cea de-a doua eclipsa a verii, pe fondul a 6 planete retrograde si inca sub efectul pr.

HOROSCOP 14 IULIE. Racii sunt plini de energie, Fecioarele sunt extrem de ocupate

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 14 IULIE 2019; Soarele inca in Rac este in opozitie cu Pluto retrograd, iar aerul este asa de plin de tensiune incat practic il poti simti in stomac. Pluto es.

Meteo 18 iulie, temperaturile conform ANM. Cum va fi vremea in tara

Potrivit specialistilor de la ANM, de joi, 18 iulie, vara isi reintra fortat in drepturi. Schimbarile au pornit de astazi, insa de maine mari calduri ne asteapta. Iata vremea in Bucuresti si pe judete. Meteo 18 iulie, temperaturi ANM. Vremea in tara Dupa ploi torentiale, furtuni, vant in rafale si grindina pe alocuri, specialistii de .

LOTO 649. Avem numerele extrase joi 18 iulie 2019. Veste SOC primita de ROMANI

LOTO 6 din 49 din 18 iulie2019. S-a castigat MARELE PREMIU. Loto 5 din 40 din 18 iulie 2019. 30, 19, 6, 20, 26, 28 Joker din 18 iulie2019.

HOROSCOP 17 iulie, cu Camelia Patrascanu. Taurii au parte de schimbari, Racii iau decizii importante

O zi care necesita corecitudine, multa atentie la aspectele juridice si administrative. Se impun in sedintele si intalnire de astazi, au un cuvant de spus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )