Libnet.ro
UNICEF

08:00

HOROSCOP 18 IULIE. Fecioarele au parte de romantism, Scorpionii sunt tensionati

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 18 IULIE. Fecioarele au parte de romantism, Scorpionii sunt tensionati

Iata horoscopul zilei de azi JOI 18 IULIE 2019; am trecut de eclipsele verii dar efectele lor se vor intinde pe maxim 6 luni de acum incolo, deci sa fim cu ochii pe ce ne scoate in cale Universul. continuă pe Antena3

HOROSCOP 18 IULIE. Ocazie unica pentru Sagetatori, atentionare pentru Scorpioni

Horoscop 18 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 18 iulie Berbec Astazi vrei sa lasi deoparte ratiunea si sa incepi sa adaugi detalii, care nu sunt adevarate, povestilor cu.

HOROSCOP 18 iulie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii intampina dificultati, Sagetatorii au parte de intalniri

Nevoie mare de libertate si creativitate. Simtul datoriei nu e subliniat. Distractie maxima, iau lucrurile foarte usor si vad partea plina a paharului.

HOROSCOP 18 iulie. Berbecii trebuie sa schimbe anturajul. Leii se comporta exemplar

Horoscop Berbec. Te afli intr-un anturaj preponderent feminin, dar in care nu te simti prea in largul tau, de parca nu s-ar discuta lucruri care sa te intereseze si pe tine. Faci cumva opinie separata, chiar.

HOROSCOP DRAGOSTE 18 IULIE. Capricornii trebuie sa fie sinceri cu partenerii, Taurii sunt plini de energie

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 18 IULIE 2019. Trigonul de azi Venus Neptun este perfect pentru romantism, relaxare si visat cu ochii deschisi. In afara ca avem chef.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 18 iulie. Taurii primesc protectia universala, Gemenii sunt intelepti

Iata pentru JOI 18 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 17 IULIE. Balantele au parte de conflicte, Gemenii simt nevoia de mai multa iubire

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 17 IULIE 2019; Venus care inca e in Rac pana saptamana viitoare si raspunde de relatiile noastre si de tot ce iubim este azi in opozitie cu Saturn, lordul karmei.

HOROSCOP 15 IULIE. Leii au parte de surprize placute, Berbecii interactioneaza productiv

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 15 IULIE 2019; Luna este azi in Capricorn si incepem saptamana de foc ce contine cea de-a doua eclipsa a verii, pe fondul a 6 planete retrograde si inca sub efectul pr.

HOROSCOP 19 IULIE. Dublu noroc pentru nativii acestei zodii. Prima veste e despre bani!

Horoscop 19 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 19 iulie Berbec Intuitia ta este prezenta astazi, asa ca nu ar trebui sa o ignori. De asemenea, tinzi sa empatizezi mai mult.

VREMEA 18 IULIE. Vesti incredibile de la meteorologi

Vremea va deveni normala din punct de vedere termic in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si noaptea cand pe arii restranse.

Rezultatele Loto 649 de joi, 18 iulie. Care sunt numerele castigatoare

Joi, 18 iulie 2019, au loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de duminica, 14 iulie 2019, Loteria Romana a acordat 21. 403 castiguri, in valoare totala de 1. 097,94 lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )