Libnet.ro
UNICEF

18:46

HOROSCOP 20 mai, cu Camelia Patrascanu. Berbecii pot avea conflicte cu sefii, Varsatorii sunt barfiti de cei din jur

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 20 mai, cu Camelia Patrascanu. Berbecii pot avea conflicte cu sefii, Varsatorii sunt barfiti de cei din jur

Atentie la nedreptati. Trebuie sa ne cantarim mai bine cuvintele. Pot exista conflicte cu sefii. Au atitudine morala, cunosc regulile, dar le impun fara sa fie atenti. continuă pe Antena3

HOROSCOP 20 MAI. Berbecii se intorc in trecut, Gemenii trebuie sa scape de frica

Iata horoscopul zilei de LUNI 20 MAI 2019; dupa Luna plina in Scorpion si intensitatea weekendului, Luna este acum in Sagetator si ne da multa libertate. Ce te simti liber sa faci ? Vrei sa iesi.

HOROSCOP 19 MAI. Gemenii stralucesc, Berbecii captiveaza audienta

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 19 MAI 2019; dupa Luna plina super intensa in Scorpion, briliantul astru luminos argintiu intra in Sagetator si ne pune pe modul de croaziera. Este timpul sa.

Horoscop 20 mai 2019. Zodia care trece prin hopuri enervante

Horoscop Berbec. Visele tale pot deveni usor realitate daca incepi sa le construiesti chiar tu, cu mainile tale, cu mijloacele de care dispui. Nu astepta sa-ti arate altul ce sa faci, pentru ca numai tu.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 20-26 mai, cu Camelia Patrascanu. Marti suntem foarte practici, vineri incepe distractia

HOROSCOP 20 - 26 mai. Saptamana debuteaza foarte bine, dar trebuie sa fimatenti la aspectele juridice. HOROSCOP 20 - 26 mai. Atentie si la planuri!E bine sa fim cat mai corecti cu noi, a spusnb.

HOROSCOP 18 mai cu Camelia Patrascanu. Gemenii muncesc mult, Pestii fac o calatorie

Camelia Patrascanu a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 18mai. Rasfat astazi. Ne satisfacem orice pofta, avem nevoie de tandrete. Oimpartasim, dar o si.

HOROSCOP 17 mai cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii trebuie sa fie atenti la sanatate. Racii au o zi foarte buna

Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 17mai. Ne cunoastem foarte bine interesul spune luna in scorpion, dar si ni-l aparam. O zi cu spor si rezultate .

HOROSCOP 20-26 mai, cu Camelia Patrascanu. Leii muncesc mult, Sagetatorii sunt concentrati pe bani

Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3,previziunile astrelor pentru saptamana 20-26 mai 2019. Pentru Berbeci saptamana viitoare aduce multa munca. Atentie.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 20-26 mai, cu Camelia Patrascanu

HOROSCOP 20 - 26 mai. Saptamana debuteaza foarte bine, dar trebuie sa fimatenti la aspectele juridice. HOROSCOP 20 - 26 mai. Atentie si la planuri!E bine sa fim cat mai corecti cu noi, a spusnb.

HOROSCOP DRAGOSTE 20 MAI. Berbecii trebuie sa isi schimbe atitudinea, Gemenii sunt sfatuiti sa se implice in relatie

Iata horoscop zilnic dragoste pentru LUNI 20 MAI 2019; chiar daca este inceputul saptamanii, ceea ce de regula inseamna munca sau scoala pentru majoritatea dintre noi, exista multa energie.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 20 mai. Berbecii au parte de o surpriza placuta, Taurii termina ceea ce au inceput

Iata pentru LUNI 20 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )