Libnet.ro
UNICEF

15:30

HOROSCOP 21 MAI. Veste fabuloasa pentru aceasta zodie! Obtine un castig financiar nesperat!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 21 MAI. Veste fabuloasa pentru aceasta zodie! Obtine un castig financiar nesperat!

Horoscop 21 mai. Iata ce ne rezerva astele pentru a doua zi a saptamanii. Horoscop 21 mai Berbec Exista zile in care simti ca nu ai energie sa faci nimic, cum este si cazul zilei de azi. Pe de. continuă pe Antena3

HOROSCOP 21 MAI. O zodie se afla in fata unui nou sens al vietii

Horoscop 21 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Daca ceva nu a mers bine in ultima vreme, ar trebui sa nu mai dai vina pe altii, ci sa te privesti cu obiectivitate in oglin.

HOROSCOP 18 MAI. Ploua in sfarsit cu bani pentru aceasta zodie!

Horoscop 18 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de sambata. Horoscop Berbec. Cand primesti de la cei din jur atatea semne de apreciere la adresa ta, capeti mai mult curaj de a duce mai departe ce ai.

Horoscop 19 mai. Ce schimbari aduce Luna Plina in Scorpion

Weekendul 17-19 mai 2019 este puternic influentat de Luna in Scorpion. in acest weekend, astrele ne indeamna sa ne pregatim sa experimentam viata intr-o maniera cruda, ca si cum am trai la limita, dar si sa lasam pasiunile sa creasca cat vor ele. Iata ce spune horoscopul pentru fiecare zodie in parte.

HOROSCOP 19 MAI. Fecioarele primesc o veste proasta, Racii sunt generosi in gesturi de iubire

Berbec. Poti trata mult mai lejer micile dispute care se mai incing in jurul tau. Le poti lua in gluma, le poti privi ca pe simple semne de stres ale celor cu care intri in contact, ca.

HOROSCOP 17 mai cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii trebuie sa fie atenti la sanatate. Racii au o zi foarte buna

Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 17mai. Ne cunoastem foarte bine interesul spune luna in scorpion, dar si ni-l aparam. O zi cu spor si rezultate .

HOROSCOP 20 mai, cu Camelia Patrascanu. Berbecii pot avea conflicte cu sefii, Varsatorii sunt barfiti de cei din jur

Atentie la nedreptati. Trebuie sa ne cantarim mai bine cuvintele. Pot exista conflicte cu sefii. Au atitudine morala, cunosc regulile, dar le impun fara sa fie atenti.

HOROSCOP 20 MAI. Berbecii se intorc in trecut, Gemenii trebuie sa scape de frica

Iata horoscopul zilei de LUNI 20 MAI 2019; dupa Luna plina in Scorpion si intensitatea weekendului, Luna este acum in Sagetator si ne da multa libertate. Ce te simti liber sa faci ? Vrei sa iesi.

HOROSCOP 19 MAI. Gemenii stralucesc, Berbecii captiveaza audienta

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 19 MAI 2019; dupa Luna plina super intensa in Scorpion, briliantul astru luminos argintiu intra in Sagetator si ne pune pe modul de croaziera. Este timpul sa.

HOROSCOP 18 MAI. Berbecii ar trebui sa scape de rutina, Gemenii devin optimisti

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 18 MAI 2019; astazi avem o Luna plina transformatoare in Scorpion, chiar cand Venus planeta iubirii si frumusetii da peste Uranus in Taur. Este o intalnire speciala .

HOROSCOP 17 MAI. Gemenii sunt ezitanti, Taurii experimenteaza trairi noi

Iata horoscopul zilei de VINERI 17 MAI 2019; incepem weekendul care are Luna plina in Scorpion sambata spre duminica. Astazi insa suntem sub influenta trigonului dintre Mercur si Saturn retrograd ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )