Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE. Cad bani din cer pentru una dintre zodii!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE. Cad bani din cer pentru una dintre zodii!

Horoscop 27 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 27 septembrie Berbec E un moment excelent pentru a te apropia cu delicatete de cei dragi si a-i sprijini cu ceva ce au nevoie. continuă pe Antena3

HOROSCOP 27 septembrie. Racii au de partea lor un duh care le indeplineste dorintele. Taurii au asteptari nesperate

Horoscop Berbec. Adu-ti aminte de cate ori ai asteptat ceva de la viata si ai primit doar pentru ca ai avut incredere in forta visului tau de realizare. Fa la fel si acum, tocmai pentru ca ai deja.

HOROSCOP 26 septembrie. Zodia care se pregateste pentru un eveniment important

HOROSCOP 26 septembrie Berbec Ai nevoie de unele garantii atunci cand vine vorba de iubire, de parca partenerul nu ti-ar inspira, cel putin azi, prea multa incredere. Vrei sa stati de vorba foarte serios.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Vesti excelente in sfera financiara pentru o zodie! Sa curga banii!

Horoscop 24 septembrie, Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 24 septembrie Berbec Un eveniment aparent minor repune pe tapet conflictul intre generatii. Va poate nemultumi atitudinea.

HOROSCOP rune 27 septembrie. Balantele trebuie sa se fereasca de decizii impulsive, Gemenii se asteapta la rezultate imediate

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 27 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata ISA cu fata in sus). Este un timp in care sa vezi si alte oportun.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE. Sagetatorii trebuie sa-si evalueze relatiile, Varsatorii trebuie sa aiba grija la situatiile delicate

Iata horoscopul zilei de azi JOI 26 SEPTEMBRIE 2019; Mercur, planeta vorbirii si gandirii, este in cuadratura cu Pluto inca retrograd pana pe 3 octombrie in Capricorn si acest aspect astral.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE. Fecioarele trebuie sa se bazeze astazi pe intuitie, Taurii au o atitudine foarte pozitiva

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2019; astazi, Venus planeta relatiilor este in cuadratura cu durul, seriosul si karmicul Saturn iar relatiile devin hiper-serioase acum. Saturn.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Gemenii trebuie sa aiba incredere in ei, Pestii sunt sfatuiti sa aiba grija ce spun

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 24 SEPTEMBRIE 2019; de ieri a inceput sezonul Balantei si a avut loc si echinoctiul de toamna, deci oficial suntem in toamna ! Ca prim cadou al rodnicei.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Gemenii trebuie sa-si exprime aprecierea, Varsatorii se simt confuzi

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019; intram in ultima saptamana completa a lunii septembrie iar astazi este o zi cu eveniment dublu : are loc echinoctiul de toamna iar.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE. Leii trebuie sa ia o decizie capitala, Gemenii au ajuns la un final de drum

Berbec. Fa un efort sa duci azi la indeplinire un proiect ce se apropie de sfarsit. Oricum nici putere nu mai ai, deci ar fi bine sa te eliberezi odata de sarcina! Esti.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Leii sunt pe punctul sa alunece intr-o zona emotionala periculoasa, Gemenii trebuie sa ia decizii ferme

Berbec Te afli intr-un punct al calatoriei tale spre un anumit scop in care se anima din ce in ce mai tare spiritele, semn ca e momentul culminant de care depinde finalul planurilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )