Libnet.ro
UNICEF

22:30

HOROSCOP 28 IUNIE. Racii au nevoie de o schimbare mare in viata lor, Leii invata sa se relaxeze

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 28 IUNIE. Racii au nevoie de o schimbare mare in viata lor, Leii invata sa se relaxeze

Berbec Esti un ascultator bun, iar cei din jurul tau vor aprecia asta. De asemenea, aceasta calitate se va dovedi benefica si pentru tine, din moment ce vei afla o multime de lucruri no. continuă pe Antena3

HOROSCOP 26 IUNIE. Racii sunt pregatiti sa ierte, Leii intra intr-un anturaj gresit

Berbec. Tu esti cheia oricarei probleme, pentru ca nimeni nu te intrece cand vine vorba de creativitate! iti pui in joc toate talentele, pentru ca tu ai curajul de a incerca si.

HOROSCOP 27 IUNIE. Taurii sunt loiali, Gemenii trebuie sa fie selectivi

Iata horoscopul zilei de azi JOI 27 IUNIE 2019; astazi este o zi importanta in astrologie nu ca nu ar fi importante toate zilele pentru miscarile si influentele ce au loc in galaxia noastra).

HOROSCOP 26 IUNIE. Taurii trebuie sa-si adune gandurile, Berbecii duc lipsa de productivitate

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 26 IUNIE 2019; Luna este si azi in curajosul Berbec deci nu e zi pentru ezitari. Cine ezita, pierde. Nu te mai gandi, fa ce ai de facut ! Luna este in.

HOROSCOP 26 IUNIE. Zodia care are o zi memorabila!

Horoscop 26 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Tu esti cheia oricarei probleme, pentru ca nimeni nu te intrece cand vine vorba de creativitate! iti pui in joc toate.

HOROSCOP 25 IUNIE. Taurii trebuie sa creda in ei insisi, Gemenii isi vindeca ranile

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 25 IUNIE 2019; astazi Luna reajunge in prima zodie Berbec deci este timpul si pentru noi sa mergem inainte dinamic. S-a mai dus din sensibilitatea ultimelor zile cu L.

HOROSCOP 25 IUNIE. Succes total pentru una dintre zodii

Horoscop 25 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Sefii te cam critica iar clientii sunt cam nemultumiti de serviciile pe care le prestezi, desi tu faci tot posibilul sa.

HOROSCOP 27 IUNIE. Sagetatorii au probleme cu banii, Leii sunt obsedati de trecut

Berbec. Primesti o veste cu tenta oficiala pe care te poti baza in proiectele tale profesionale de viitor. E ca si cum ai primi o certificare, o garantie scrisa sau un document de.

Prognoza meteo ANM, vineri, 28 iunie. Temperaturile scad!

Meteorologii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) au emis prognoza pentru ziua de vineri, 28 iunie. Specialistii au anuntat ca valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul anterior, asa incat vremea va deveni normala din punct de vedere termic. Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 28 iunie Vineri, gradele din termometre incep .

Ce localitati raman fara energie electrica in perioada 24-28 iunie din cauza reviziilor la retea

Mai multe localitati din judetul Ialomita raman in bezna in urmatoarele zile. in intervalul 24-28 iunie, orele 08. 30, E-Distributie Dobrogea SA anunta intreruperea alimentarii cu energie electrica din cauza unor lucrari de reparatie la retelele electrice.

Horoscop 27 iunie, cu Camelia Patrascanu. Racii au nevoie de ajutorul prietenilor, Pestii au o intalnire fericita

O zi uraniana astazi, apar surprize de tot felul, dar bune, ne spune Camelia Patrascanu. HOROSCOP Berbec - financiar stau foarte bine, vor vedea ca ce au muncit fie le aduce bani, fie le vine o idee.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )