Libnet.ro
UNICEF

06:30

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai dominante zodii.Cat de mult le place sa conduca

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt cele mai dominante zodii.Cat de mult le place sa conduca

In zodiac, sunt de persoane care au tendinta de a fi dominatoare, preluand din atributiile unui barbat. Berbec - Nativa din aceasta zodie este fascinata de lumea din jur,. continuă pe Antena3

Ger napraznic si ninsori abundente peste Romania. in nordul tarii sunt cele mai mari zapezi

Ger napraznic si ninsori abundente peste Romania. in nordul tarii sunt cele mai mari zapezi. Iar in Capitala vremea rece a facut si primele accidente. in ultimele 24 de ore, drumarii au intervenit.

Cele mai grave probleme ale Serbiei sunt somajul, coruptia si Kosovo

Potrivit a 81% dintre intervievati, standardul de viata scazut si somajul, precum si coruptia si criminalitate sunt cele mai grave probleme cu care se confrunta Serbia arata rezultatele sondajului de opinie realizat de cotidianul belgradean Politika si Agentia Faktor Pus, transmite Rador.

Care sunt cele mai importante fenomene astronomice ale anului 2019

Muzeograful Ciprian Vintdevara, coordonatorul Serviciului de Astronomie al Muzeului Vasile Parvan din Barlad a publicat lista celor mai importante fenomene astronomice ale anului 2019. Primul fenomen vizibil a fost noaptea trecuta, cand s-a atins maximul curentului de meteori Quadrantide.

HOROSCOP. Aceasta este cea mai dificila zodie. Putini o pot intelege

Pestii sunt, cu siguranta, visatorii zodiacului, si au o latura creativa extrem de puternica. Cu toate acestea, ei se simt deseori neintelesi de catre cei din jurul lor si, astfel, pot deveni.

Top 10 cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2019

Editia de anul acesta a premiilor Golden Globes a adunat cele mai mari nume din industria cinematografica, iar acestea au imbracat tinute extravagante, sofisticate si unice. Iata care este topul celor mai frumoase aparitii vestimentare de la Golden Globes, conform specialistilor de la Harpers Bazaar US.

Cele mai frumoase cupluri de vedete de la Golden Globes 2019

Cele mai adorabile si frumoase cupluri de vedete ale momentului si-au facut aparitia pe covorul rosu al mult asteptatului eveniment The Golden Globes. Au stralucit impreuna si au imbracat tinute sofisticate.

Vulnerabilitatile Romaniei, conform raportului anual al CIA. Evaziunea fiscala si conditiile din spitale, printre cele mai importante

Romania e descrisa cu informatii extrem de precise dintr-o gama larga de domenii de la istorie si geografie pana la economie, resurse naturale, comunicatii, transporturi sau problemele legate de traficul international de droguri, in raportul anual pe 2018 The World Factbook, realizat de Central Intelligence Agency CIA). Cele mai interesante date sunt legate de vulnerabilitatile economiei si de rolul Romaniei in transportul heroinei din Asia.

Hoverboard scooter electric cele mai ieftine 6 modele. Maximum 1.000 de lei

Hoverboard scooter electric a ocupat alaturi de smartphone cele mai inalte pozitii in topul celor mai dorite cadouri de Craciun in 2018. Si cine crede ca aceste scootere electrice sunt prea scumpe pentru a satisface dorintele copiilor mai mari, tinerilor si adultilor se insala.

Subiectele zilei: Harta abandonului scolar: n ce regiuni sunt cei mai multi tineri care au renuntat timpuriu la studii; Un romn, cel mai tnar angajat al Ministerului Economiei din Franta

Statul roman nu deconteaza diagnosticarea uneia dintre cele mai inspaimantatoare afectiuni! Cum se descurca un cuplu tanar cu o boala fara remediu! Familia Popa este una dintre cele 50 de familii. Ce cantitate de metale grele exista in fructele de mare din comert. Fructele de mare pot ascunde surprize neplacute pentru ca.

Aproape 7.000 de copiii s-au nascut la Cluj-Napoca in 2018. Care sunt cele mai des alese nume

In anul 2018 s-au nascut la Cluj-Napoca 6. 667 copii, dintre care 3. 290 fete si 3. 377 baieti, precizeaza primaria orasului. De asemenea, anul trecut au fost emise 2. 504 acte de casatorie si aproape 5. 000 de acte de deces.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )