Libnet.ro
UNICEF

23:31

Cea mai frumoasa definitie a scolilor confesionale romanesti: Este tezaurul cel mai scump, gradina crestinismului

Adevărul Adevărul,
Cea mai frumoasa definitie a scolilor confesionale romanesti: Este tezaurul cel mai scump, gradina crestinismului

Vicarul Tit Bud a avut un rol important in pastrarea limbii romane in scolile confesionale din Maramures, intr-o perioada foarte grea din cauza politicii scolare agresive a regimului austro-ungar. continuă pe Adevărul

Cea mai de temut drona din lume este la Campia Turzii si va fi testata de militarii romani

Cea mai de temut drona din lume este in Romania, la Campia Turzii. Este vorba de modelul MQ-9 Reaper, acelasi tip de drona care l-a ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani si este arma folosita de armata SUA pentru distrugerea tintelor aflate in.

Caru cu vedete: Boala care i-a otravit tineretea lui Brigitte Bardot. Cea mai frumoasa femeie din lume a incercat sa-si ia viata de 4 ori; Andra si Catalin Maruta au trecut testul longevitatii, dupa 11 ani de casnicie: Avem dispute, dar ne trece repede!

Norma Jeane inainte de Marilyn Monroe. Dramele prin care a trecut actrita inainte de-a deveni sex simbol la Hollywood. Norma Jeane Baker Marilyn Monroe) a. Motivul pentru care Antonia si-a operat sanii a doua oara. A fost dezarmant de sincera. Antonia ne-a vorbit despre noul bust, pe care l-a afisat, in toata splendoarea.

DANIEL ANGHEL, PWC ROMANIA: Cota unica de impozitare, cea mai stabila masura fiscala

Cota unica de impozitare este cea mai stabila masura din arealul fiscal, care a rezistat extrem de bine, mai ales intr-un mediu cu o mare instabilitate sau incertitudine, potrivit domnului Daniel Anghel, partener si lider al serviciilor fiscale si juridice din cadrul PwC Romania.

HOROSCOP. Cea mai grea lectie pentru fiecare nativ in anul 2020

Horoscop. Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit la Adevaruri ascunse despre cea mai grea lectie fiecare fiecare nativ din zodiac in 2020.

O femeie sustinatoare ISIS si-a devoalat planul de a arunca in aer cea mai mare biserica din Londra

O sustinatoare a gruparii teroriste Stat Islamic a recunoscut ca planuia sa arunce in aer cea mai mare biserica din Londra, Catedrala Saint Paul, potrivit BBC. Femeia a fost arestata dupa ce a cerut explozibili unui politist sub acoperire.

Aceasta este cea mai colorata aplicatie Google si nu ai auzit niciodata de ea

Google Earth este facinant, din multe puncte de vedere. in functie de timpul pe care il petreci in aplicatie, poti descoperi lucruri incredibile. Decat sa le cauti tu insa, mai bine intri.

Periuta electrica sau normala. Care este cea mai buna metoda de protejare a dintilor copiilor

Multi parinti se intreaba ce model de periuta sa aleaga pentru igiena copilului. Specialistul este de parere ca sunt utile si periutele electrice si cele normale si cel mai bine este sa fie folosite alternativ.

Business report: Analisti: Fara corectii bugetare leul isi va continua deprecierea; Cea mai sigura masina fabricata in Romania are probleme cu siguranta; inca un faliment pe piata asigurarilor

Directorii de HR din mari companii: Nu cu croissante sau cafea, ci prin umanitate, modul in care este tratat, evolutia in cariera, pastrezi un angajat. Retentia salariatilor este o. Bugetul Uniunii Europene pentru 2021-2027. Romania ar putea primi 45 miliarde euro. Suma depinde de. Esec major in combaterea pestei porcine africane. Creste numarul focarelor si al zonelor care necesita masuri. Numarul focarelor de pesta porcina africana si.

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna sectie din Romania, pentru tratarea marilor arsi. Daniel Baluta: Sunt medic si inteleg nevoile pe care aceasta unitate le are (VIDEO)

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat, vineri, inceperea constructiei celei mai moderne sectii din Romania pentru tratareamarilor arsi. Proiectul este pozibil datoritaunui parteneriat.

Mosii de iarna. Cea mai buna reteta de coliva

Mosii de iarna. Sambata, 22 februarie 2020, Biserica Ortodoxa face pomenirea mortilor, si in toate casele se pregateste cate o reteta coliva. Aceasta sambata este cunoscuta in popor sub denumirea Mosii de iarna, iar in fiecare biserica se oficiaza Sfanta Liturghie, urmata de slujba Parastasului pentru cei adormiti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )