Libnet.ro
UNICEF

19:00

HOROSCOP. Cele mai infidele zodii. Gemenii sunt curiosi, Leii cauta perfectiunea

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele mai infidele zodii. Gemenii sunt curiosi, Leii cauta perfectiunea

Cand esti implicat intr-o relatie de cuplu, una din intrebarile care te preocupa este cat iti este de fidel. Iata un top al celor mai infidele zodii alcatuit de astrologii site-ului keen. com. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Cele mai transparente zodii! Spun exact ce gandesc. Sunt dezarmant de sincere

Aceste semne zodiacale nu te menajeaza deloc. Spun exact ce gandesc. HOROSCOP BERBEC- Atunci cand ai ceva de spus, nu te lasi pana cand nu spui totul fara ocolisuri, chiar daca asta inseamna ca.

Care sunt cele mai ciudate tulburari de somn semnalate de catre specialisti

Stim cu totii ca somnul este elementul esential pentru un corp si o minte sanatoasa. Fara el, capacitatiile cognitive si fizice ale fiintei umane ar fi limitative. Iata insa si cele mai ciudate.

Care sunt cele mai cautate locuri de munca de catre romani

Locurile de munca in vanzari, logistica si contabilitate au fost cele mai cautate de catre romani, in 2018, dar nu a facut exceptie nici intentia de a lucra in publicitate, administrativ sau resurse umane,.

Strobl, CEO Raiffeisen Bank: Va trebui sa reevaluam Romania. Banca austriaca a obtinut in 2018 cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata in tara noastra

Va trebui sa reevaluam Romania. Cu putin inainte de sfarsitul anului 2018, o serie de masuri fiscale au fost adoptate prin Ordonanta de Urgenta in Romania, masuri care includ, printre altele, o noua taxa bancara. Aceste evolutii sunt monitorizate in permanenta de Consiliul de administratie si de Consiliul de supraveghere, a declarat presedintele executiv Raiffeisen Bank, Johann Strobl intr-un interviu publicat in Raportul anual al bancii. Raiffeisen a publicat miercuri rezultatele pe 2018, in Romania obtinand un profit de 189 milioane de euro, cu aproape 80% mai mult fata de 2017. Sunt cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata de Raiffeisen Bank in Romania.

Strobl, CEO Raiffeisen Bank International: Va trebui sa reevaluam Romania. Banca austriaca a obtinut in 2018 cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata in tara noastra

Va trebui sa reevaluam Romania. Cu putin inainte de sfarsitul anului 2018, o serie de masuri fiscale au fost adoptate prin Ordonanta de Urgenta in Romania, masuri care includ, printre altele, o noua taxa bancara. Aceste evolutii sunt monitorizate in permanenta de Consiliul de administratie si de Consiliul de supraveghere, a declarat presedintele executiv Raiffeisen Bank International, Johann Strobl intr-un interviu publicat in Raportul anual al bancii. Raiffeisen a publicat miercuri rezultatele pe 2018, in Romania obtinand un profit de 189 milioane de euro, cu aproape 80% mai mult fata de 2017. Sunt cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata de Raiffeisen Bank in Romania.

RETETA. Cele mai indragite pajituri de romani

Produsele traditionale romanesti sunt printre cele mai gustoase si savuroase produse. incepand de la preparate din carne si pana la prajituri, stramosii nostrii au avut grija sa ne transmita cele mai.

Utile: Aplicatie prin care profesorii pot afla ce au inteles elevii dupa cursuri; Cele mai interesante tunsori si coafuri in tendinte pentru acest an; Firefox Send, o noua alternativa la WeTransfer pentru transmis fisiere mari

Cele mai bune surse de antioxidanti si rolul lor in organism. Tot mai des auzim cum antioxidantii sunt esentiali pentru pastrarea starii de sanatate la nivel optim. Clasamentul bolilor care ne ucid in fiecare an. Dupa cum prea bine stiti, in ziua de azi trebuie sa fim din ce in ce mai atenti cu sanatatea noastra.

Noi reguli in Uniunea Europeana: Toate masinile trebuie echipate cu tehnologii de salvare a vietii / Romania, printre statele cu cele mai multe decese din cauza accidentelor rutiere

Uniunea Europeana voteaza reguli noi care ar imbunatati siguranta rutiera si ar reduce numarul accidentelor. Normele cer existenta anumitor tehnologii de salvare a vietii omenesti in toate masinile noi. Elementele obligatorii de siguranta ar trebui, de asemenea, sa ajute soferii sa se obisnuiasca cu tehnologiile automate si sa extinda tranzitia catre masinile fara sofer, anunta Parlamentul European. Conform datelor Parlamentului European, in perioada 2001 - 2017 numarul de decese rutiere a scazut cu 57,5%. Tarile UE cu cele mai bune scoruri in domeniul sigurantei rutiere sunt Suedia, Marea Britanie si Olanda, iar cu cele mai slabe Romania, Bulgaria si Croatia.

Liderii din sanatate, despre cele mai stringente probleme ale sistemului medical

Prea multe spitale de stat, neperformante, necesitatea de a lucra in echipe specializate, gestionarea resurselor, lipsa unor lucruri esentiale sau infrastructura veche sunt cele mai stringente probleme ale sistemului medical, sunt concluziile.

Ialomita, pe primul loc in tara cu cele mai multe focare de pesta stinse. Directorul DSV: Samsarii ar trebui putin opriti

Autoritatile santiar-veterinare din judetul Ialomita au reusit sa stinga cele mai multe focare de pesta porcina din tara. Directorul Directiei Sanitar-Veterinare, dr. Mihai Puia spune ca lucrurile sunt pe calea cea buna, insa acest lucru nu inseamna ca masurile se ridica, ci se suprapun cu unele din mediul silvatic, unde s-au inregistrat imbolnaviri la 153 de mistreti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )