Libnet.ro
UNICEF

12:15

Liderii din sanatate, despre cele mai stringente probleme ale sistemului medical

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liderii din sanatate, despre cele mai stringente probleme ale sistemului medical

Prea multe spitale de stat, neperformante, necesitatea de a lucra in echipe specializate, gestionarea resurselor, lipsa unor lucruri esentiale sau infrastructura veche sunt cele mai stringente probleme ale sistemului medical, sunt concluziile. continuă pe Wall-Street Ro

Despre cele mai frecvente greseli in tratarea herniei inghinale, la Adevarul Live de la ora 14.00

In multe dintre cazurile de hernie inghinala, dupa interventia chirurgicala apare durerea cronica. De ce se intampla acest lucru, cum poate fi prevenit acest risc si cum ne alegem chirurgul potrivit aflam de la col. dr. Florin Gavrilas, medic chirurg expert in tratarea herniilor, la Adevarul Live de la ora 14.

Adevarul Live. Despre cele mai frecvente greseli in tratarea herniei inghinale

In multe dintre cazurile de hernie inghinala, dupa interventia chirurgicala apare durerea cronica. De ce se intampla acest lucru, cum poate fi prevenit acest risc si cum ne alegem chirurgul potrivit aflam de la col. dr. Florin Gavrilas, medic chirurg expert in tratarea herniilor, la Adevarul Live.

Care sunt cele mai ciudate tulburari de somn semnalate de catre specialisti

Stim cu totii ca somnul este elementul esential pentru un corp si o minte sanatoasa. Fara el, capacitatiile cognitive si fizice ale fiintei umane ar fi limitative. Iata insa si cele mai ciudate.

Sorina Pintea: Nu renuntam la plafonarea sporurilor din sanatate la nivelul decembrie 2018

Ministerul Sanatatii nu ia in considerare in acest moment renuntarea la plafonarea, la nivelul lunii decembrie 2018, a sporurilor salariale ale angajatilor din sanatate, deoarece plafonarea este inclusa in Or.

Cu nurii la vedere! Cele mai scandaloase rochii ale vedetelor la inceput de 2019

Au trecut abia putin peste 3 luni de la inceperea anului si deja o multime de vedete si-au aratat nurii pe covorul rosu la diferite evenimente. Iata cele mai scandaloase rochii purtate pe red carpet in prima parte a lui 2019! .

Google Maps introduce una din cele mai bune functii de pe Waze

In ultimele luni, Google Maps a integrat cateva din functiile care pot fi gasite si pe cunoscuta aplicatie Waze, iar acum una dintre cele mai utile a ajuns in aplicatia gigantului american.

Noi reguli in Uniunea Europeana: Toate masinile trebuie echipate cu tehnologii de salvare a vietii / Romania, printre statele cu cele mai multe decese din cauza accidentelor rutiere

Uniunea Europeana voteaza reguli noi care ar imbunatati siguranta rutiera si ar reduce numarul accidentelor. Normele cer existenta anumitor tehnologii de salvare a vietii omenesti in toate masinile noi. Elementele obligatorii de siguranta ar trebui, de asemenea, sa ajute soferii sa se obisnuiasca cu tehnologiile automate si sa extinda tranzitia catre masinile fara sofer, anunta Parlamentul European. Conform datelor Parlamentului European, in perioada 2001 - 2017 numarul de decese rutiere a scazut cu 57,5%. Tarile UE cu cele mai bune scoruri in domeniul sigurantei rutiere sunt Suedia, Marea Britanie si Olanda, iar cu cele mai slabe Romania, Bulgaria si Croatia.

Ialomita, pe primul loc in tara cu cele mai multe focare de pesta stinse. Directorul DSV: Samsarii ar trebui putin opriti

Autoritatile santiar-veterinare din judetul Ialomita au reusit sa stinga cele mai multe focare de pesta porcina din tara. Directorul Directiei Sanitar-Veterinare, dr. Mihai Puia spune ca lucrurile sunt pe calea cea buna, insa acest lucru nu inseamna ca masurile se ridica, ci se suprapun cu unele din mediul silvatic, unde s-au inregistrat imbolnaviri la 153 de mistreti.

Care sunt cele mai cautate locuri de munca de catre romani

Locurile de munca in vanzari, logistica si contabilitate au fost cele mai cautate de catre romani, in 2018, dar nu a facut exceptie nici intentia de a lucra in publicitate, administrativ sau resurse umane,.

Evolutia web designului in 30 de ani: Cum aratau cele mai populare site-uri la inceput

Ieri s-au implinit 30 de ani de cand omul de stiinta britanic Tim Berners-Lee a lansat lucrarea Information Management: A Proposal - Managementul informatiei: o propunere, care a marcat crearea World Wide Web, omniprezentul www de pe calculatoarele conectate la internet. in cinstea zilei de nastere a world wide web am gasit cele mai vechi versiuni ale unor site-uri populare in prezent, cum ar fi Facebook, Google, Reddit, Amazon, eBay, Uber, Yahoo sau LinkedIn.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )