Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care sunt cele mai ciudate tulburari de somn semnalate de catre specialisti

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai ciudate tulburari de somn semnalate de catre specialisti

Stim cu totii ca somnul este elementul esential pentru un corp si o minte sanatoasa. Fara el, capacitatiile cognitive si fizice ale fiintei umane ar fi limitative. Iata insa si cele mai ciudate. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai cautate locuri de munca de catre romani

Locurile de munca in vanzari, logistica si contabilitate au fost cele mai cautate de catre romani, in 2018, dar nu a facut exceptie nici intentia de a lucra in publicitate, administrativ sau resurse umane,.

De ce apar tumorile cerebrale si care sunt cele mai frecvente simptome? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, discuta online cu cititorii despre tumorile cerebrale, miercuri, de la ora 11.00

Cum se manifesta tumorile cerebrale? De ce apar si care este mecanismul prin care se formeaza? Care este diferenta dintre tumorile maligne canceroase) si cele benigne si cum se trateaza ? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, discuta online cu cititorii despre tumorile cerebrale la adulti, miercuri, de la ora 11.

De ce apar tumorile cerebrale si care sunt cele mai frecvente simptome? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, a discutat online cu cititorii despre tumorile cerebrale

Cum se manifesta tumorile cerebrale? De ce apar si care este mecanismul prin care se formeaza? Care este diferenta dintre tumorile maligne canceroase) si cele benigne si cum se trateaza ? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, a discutat online cu cititorii despre tumorile cerebrale la adulti.

Alerta meteo: Rasturnare de situatie, vremea se schimba radical! Vezi care sunt cele mai afectate judete!

Meteorologii anunta precipitatii slabe in toata tara, iar vremea va fi in general inchisa in Transilvania, Maramures, Banat, Crisana si Oltenia, unde local va ploua slab, in timp ce vantul va sufla.

Horoscop 14 martie 2019. Zodia care ofera cele mai inteligente solutii chiar si la cele mai complicate probleme

Horoscop Berbec. Cuvantul care iti vine in minte azi este abundenta, pentru ca apar o multime de lucruri utile in calea ta si numai de tine depinde cum le valorifici. intalnesti multi oameni care.

Care sunt cei mai mari exportatori de ARMAMENT din lume si catre ce DESTINATII se duc armele lor

Statele Unite, Federatia Rusa, Franta, Germania si China au fost cei mai mari cinci exportatori de armament din lume in intervalul 2014-2018, se arata in datele publicate luni de Institutul International de.

Varsta de pensionare, schimbata oficial: Documentul de care are nevoie toata lumea. Femeile sunt cele mai afectate...

Conditiile de pensionare se schimba incepand cu 1 septembrie 2021, in sensul ca stagiul minim de cotizare va fi de 15 ani insa acesta nu contine stagiile asimilate, iar ca urmare stagiul minim si obligatoriu pe.

Subiectele zilei: Bugetul pe 2019 a fost adoptat in timp record, fara nici o modificare; Brexit sau niciun Brexit aceasta este intrebarea; Care sunt cele 10 propuneri ale cetatenilor romani pentru reinventarea Uniunii Europene

Premierul Theresa May este in fata unei dezordini totale. Dezbaterea din Camera Comunelor a fost una lunga si aprinsa. Divertisment politic pur, dar din pacate cu acelasi rezultat ca in ianuarie. Parlamentul britanic a respins tratatul de parasire a UE negociat cu blocul comunitar.

Faze tari: O specie de rechini ar putea ajuta la construirea unor avioane mai rapide; Descoperirea care revolutioneaza stiinta materialelor; Cele mai ciudate masini de la Salonul Auto de la Geneva.

Visele urate si igiena emotionala. Visele urate par sa contribuie la o mai buna gestionare a vietii afective. Viermii care si-au dezvoltat abilitatea de a-si recreste complet capul. O echipa internationala de cercetatori, inclusiv biologi de la University of Maryland, a gasit ca cel putin patru specii de viermi marini cu corpul plat.

Strobl, CEO Raiffeisen Bank International: Va trebui sa reevaluam Romania. Banca austriaca a obtinut in 2018 cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata in tara noastra

Va trebui sa reevaluam Romania. Cu putin inainte de sfarsitul anului 2018, o serie de masuri fiscale au fost adoptate prin Ordonanta de Urgenta in Romania, masuri care includ, printre altele, o noua taxa bancara. Aceste evolutii sunt monitorizate in permanenta de Consiliul de administratie si de Consiliul de supraveghere, a declarat presedintele executiv Raiffeisen Bank International, Johann Strobl intr-un interviu publicat in Raportul anual al bancii. Raiffeisen a publicat miercuri rezultatele pe 2018, in Romania obtinand un profit de 189 milioane de euro, cu aproape 80% mai mult fata de 2017. Sunt cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata de Raiffeisen Bank in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2085 seconds )