Libnet.ro
UNICEF

15:16

Horoscop. Cele mai puternice aspecte ale personalitatii tale, in functie de zodie

Antena3 Antena3,
Horoscop. Cele mai puternice aspecte ale personalitatii tale, in functie de zodie

Fiecare zodie detine propriile calitati ale personalitatii lor care ne fac remarcate. Berbec - Ambitia pe care o ai este demna de admirat, dar ai tendinta de a renunta cand situatia devine. continuă pe Antena3

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

HOROSCOP. Cele mai ciudate lucruri despre nativii fiecarei zodii. Nu ai cum sa nu te regasesti

Fiecare dintre noi are o latura ciudata, care uneori este data chiar de catre astre. Iata care sunt cele mai ciudate lucruri despre fiecare zodie: HOROSCOP. Berbec: Se sperie de orice.

HOROSCOP. Cele mai sensibile zodii. Te numeri printre ele?

Sub tot exteriorul vostru tare se ascunde o persoana sensibila si delicata. Nu iti ia mult pana incepi sa plangi, si nu vorbim neaparat de tristete. Plangi de fericire, de tristete, de.

Erdogan afirma ca uciderea jurnalistului Khashoggi a fost ordonata la cele mai inalte niveluri ale guvernului saudit

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a afirmat, vineri, ca uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi a fost ordonata la cele mai inalte niveluri ale guvernului saudit, insa el l-a exonerat pe regele Salman de orice responsabilitate, potrivit unui articol publicat in Washington Post.

Cele mai bizare muzee din lume: de la mumii si capete sfartecate, la mancaruri dezgustatoare

Cele mai mari frici ale oamenilor sunt exploatate in unele din cele mai bizare muzee din lume: ventriloci, clovni, mancaruri dezgustatoare, paraziti, creiere umane pe care vizitatorii pe pot atinge, colectii de cranii, corpuri mumificate, aparate de.

Uciderea jurnalistului Khashoggi, ordonata la cele mai inalte niveluri

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a afirmat, ieri, ca uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi a fost ordonata la cele mai inalte niveluri ale guvernului saudit, insa el l-a exonerat pe regele Salman de orice responsabilitate, potrivit unui articol publicat in Washington Post.

Fotografii nemaivazute cu Jackie Kennedy la 16 ani: cum arata in copilarie una dintre cele mai iubite prime-doamne ale Americii FOTO

Fotografii neamivazute cu Jacqueline Kennedy au fost facute publice la o licitatie. Imaginile o prezinta la 16 ani pe cea care avea sa devina una dintre cele mai iubite si controversate prime doamne ale Americii.

Cele mai periculoase insule ale lumii. Locurile in care sute de soldati au fost sfasiati de crocodili, iar bastinasii ii ataca pe vizitatori cu arcuri si sageti

Departe de agitatia cotidiena, insulele reprezinta pentru multi adevarate insule de liniste, cu plaje insorite si cu ape albastre precum cerul de azur. Imaginea paradisurilor inconjurate de ape paleste in fata unor insule ostile omului, in care natura isi revendica inca o data suprematia.

Citate despre iubire. Cele mai frumoase 60 de citate despre dragoste

Cele mai frumoase lucruri despre dragoste si iubire se exprima greu in cuvinte. Si, ca sa-ti fie mai usor, am alcatuit o lista cu cele mai frumoase 60 citate despre iubire. Citate despre iubire. Nu e viata fara.

Comisarul Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romne: Infractiunile care ridica cele mai mari probleme sunt cele unice

Inteligenta unei persoane modeste intelectual, dar aflata intr-o situatie de risc vital sau de a-si pierde libertatea, nu trebuie subestimata, iar infractiunile cele mai problematice sunt cele unice, spune intr-un interviu comisarul Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romane, noteaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )