Libnet.ro
UNICEF

06:00

HOROSCOP. Cele mai puternice femei din zodiac

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele mai puternice femei din zodiac

Dintre cele 12 zodii, sunt unele doamne si domnisoare ce sunt declarate a fi cele mai puternice. Afla din topul de mai jos daca te numeri printre ele. Taur Femeia Taur este cea mai puternica. continuă pe Antena3

Horoscop. Cele mai puternice aspecte ale personalitatii tale, in functie de zodie

Fiecare zodie detine propriile calitati ale personalitatii lor care ne fac remarcate. Berbec - Ambitia pe care o ai este demna de admirat, dar ai tendinta de a renunta cand situatia devine.

SU coplesesc Iranul - cele mai dure sanctiuni din istorie

SU au impus Iranului astazi cele mai dure sanctiuni din istorie, dupa un val de proteste in Iran, scrie BBC.

SUA coplesesc Iranul - cele mai dure sanctiuni din istorie

SUA au impus Iranului astazi cele mai dure sanctiuni din istorie, dupa un val de proteste in Iran, scrie BBC.

Cele mai bizare muzee din lume: de la mumii si capete sfartecate, la mancaruri dezgustatoare

Cele mai mari frici ale oamenilor sunt exploatate in unele din cele mai bizare muzee din lume: ventriloci, clovni, mancaruri dezgustatoare, paraziti, creiere umane pe care vizitatorii pe pot atinge, colectii de cranii, corpuri mumificate, aparate de.

TOP 10 cele mai bune universitati din Romania pentru anul 2019

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019 evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Vezi in continuare care sunt cele mai bune zece universitati din Romania.

Cele mai mari incendii din istorie neprovocate de razboaie. Focul urias care a dus la moartea a 140.000 de oameni

Cele mai mari incendii din istorie, neprovocate de razboie, au avut loc in orase mari din SUA, Marea Britanie sau Japonia. Dezastrele s-au soldat cu multe victime omenesti, pornind de la cateva mii, pana la peste 140. 000 in ceea ce avea sa fie considerata cea mai mare catastrofa provocata de foc.

SOC in lumea fotbalului: Miliardarul rus care detine una dintre cele mai tari echipe din Liga Campionilor a fost ARESTAT pentru CORUPTIE! (FOTO)

Cutremur in lumea fotbalului!Proprietarul rus al clubului AS Monaco, Dimitry Rybolovlev, a fost retinut marti de politia din Principat. El este acuzat de acte de coruptie, trafic de influenta si.

Topul celor mai puternice armate din Europa. Pe ce loc se afla Romania

Intr-un clasament al celor mai puternice forte armate ale Europei, facut de Business Insider, care a analizat numarul de soldati, echipamente, aviatie si buget alocat apararii, Romania ocupa locul 16 din 25 de armate comparate.

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din Brasov a murit la doar 43 de ani. A lasat in urma un baietel de 11 ani cu bucle la fel de blonde si ochi la fel de frumosi

Elena Cristian, ziarista de radio la Brasov cu o experienta de peste 20 de ani, a murit duminica, 4 noiembrie, la varsta de doar 43 de ani. A lucrat mai intai la Radio 1 si apoi la Radio Brasov.

Cele mai bune bancuri cu vanatori si pescari. Un politist, catre singurul peste pe care l-a prins: Spune unde sunt ceilalti!

Printre cele mai amuzante bancuri care circula in mediul online se numara si cele care au ca personaje principale vanatorii si pescarii. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune asemenea bancuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )